6 Eylül 2013 Cuma

ING 139 Liradan Başlayan Taksitlerle 10 Bin TL Kredi

ING Bank sonbahara yeni bir kredi kampanyasıyla girdi. Sonbahar Kredisi daha önceki ING Bank kredileri gibi kademeli artan bir ödeme yapısına sahip. 60 ay vadeli kredi planını seçenler ilk yıl için oldukça avantajlı kredi taksit tutarlarıyla geri ödeme yapıyorlar. Örnek olarak 60 ay vadeli olarak 10 Bin Lira kredi alan bir ING Bank müşterisi ayda 139 TL'den başlayan taksitlerle geri ödeme yapıyor. İlk yıl için 139 TL aylık ödeme sözkonusu olurken sonraki yıllarda aylık ödeme tutarı her yıl % 33 civarında artış gösteriyor.

Kampanya ile 24 ay ile 60 ay arasında kredi alınabiliyor. Kredi kampanyasının en iyi yönlerinden biri ise dosya masrafı olmaması. Dosya masrafı ödemeden kredi kullanma imkanı sunulan ING Bank Sonbahar kampanyası ile iyi bir kredi kullanmak için bankada bir tanıdığınız olmasına gerek yok. ING'ye gelen herkes dosya masrafsız olarak ayda 139 TL'den başlayan taksitlerle 10.000 TL ihtiyaç kredisi alabiliyor.

ING Bank'ın kredileri için başvurularda prosedür sorunu yaşanmıyor. Aynı gün içinde kredi kullanma imkanı sunulan ING kredilerinde sabah saatlerinde kredi başvurusu yapılması durumunda aynı gün içinde kredi kullanılabiliyor. Kredi başvurusu için sadece nüfus cüzdanı yeterli oluyor. Başvurularda nüfus cüzdanı dışında başka bir belge talep edilmiyor. Eylül ayının gözde kredilerinden biri olarak ön plana çıkan ING Bank Sonbahar Kredisi için başvurularda yoğunluk yaşanmaya devam ediyor. ING'nin yeni kampanyaları bankacılar ve vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder