19 Eylül 2013 Perşembe

Odeabank Kredi Kartı ile 2014 Ödemeli Alışveriş Kampanyası

Türkiye'nin yeni bankası Odeabank'ın fırsatlar sunan kredi kartı Bank'O Card Eylül ayında yeni bir kampanyayla karşımızda. Şimdi okul alışverişlerini Odeabank kredi kartı Bank'O Card ile yapanlar ödemelerini 2014'de yapıyorlar. 50 TL ve üzerindeki tutarlarda yapılacak giyim, ayakkabı, kırtasiye, aksesuar harcamalarında geçerli olan erteleme fırsatından yararlanmak için son tarih 30 Eylül. Bu ay sonuna kadar devam edecek kampanya ile Bank'O Card kullanılarak yapılan 50 TL ve üzeri giyim, ayakkabı, kırtasiye, aksesuar harcamalarının ödemeleri 2014 yılında yapılıyor. 2014 ödemeli alışveriş imkanından bankanın Bank’O Card, Bank’O Card Gold, Bank’O Card Platinum kartları ve bunlara bağlı olarak çıkarılmış ek kartlar yararlanabiliyor.

Henüz Bank'O Card'la tanışmamış olanlar için ise kolay şekilde başvuru şansı var. Odeabank kredi kartı başvurusu internet üzerinden ya da SMS göndererek cep telefonu yoluyla yapılabiliyor. SMS ile Odeabank kredi kartı başvurusu yapmak için BANKO boşluk TCKN yazıp 8444’e kısa mesaj göndermek yeterli oluyor. Bankanın resmi web sitesinde bulunan 'Hemen Başvur' butonuna tıklayarak da Odeabank kredi kartı Bank'O Card için başvuru yapılabiliyor. Odeabank'ın internet şubesini kullananlar buradan da Bank'O Card'a başvurabiliyor. 444 8 444 Odeabank İletişim Merkezi’ni arayarak da kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Kuşkusuz en yakın Odeabank şubesine giderek de kredi kartı talebinde bulunmak mümkün. Odeabank şube sayısını hızla arttırıyor ve yurt geneline yayıyor.

Odeabank kredi kartı ile alışverişlerde sunulan indirim ve taksit imkanlarının yanında nakit avans ve taksitli nakit avans çekme imkanı da sunuluyor. Bank'O Card'ın şu anda devam eden kampanyası ile tüm elektronik ürünlerinde 10 taksit uygulanıyor. Odeabank'ın kredi kartı Bank'O Card'ın belki de en güzel özelliği ise yıllık üyelik aidatının olmaması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder