20 Eylül 2013 Cuma

Halkbank Dost Kredi Masrafsız Kredi ve Kart Borcu Transferi

Bankalarda biriken kredi ve kredi kartı borçlarını ödemenin pratik bir yolu var: Halkbank Dost Kredi. Vadesi gelmiş, yüksek faiz ve masraf oranlarıyla her geçen gün kabaran banka borçları artık sorun olmaktan çıkıyor. Halkbank Dost Kredi ile öncelikle banka kredisi ve kredi kartı borçlarını uzun vadeye yayma imkanı sağlanıyor. Kredinin vadesi 60 ay olduğundan geri ödemeler sorun olmaktan çıkıyor. Çünkü uzun vadeye yayılan ve 60 ay taksit sayısına kadar bölünen banka borcunun aylık ödenecek taksit tutarları küçülmüş ve ödenebilir hale gelmiş oluyor. Diğer bankalarda bulunan kredi ve kredi kartı borçlarını Halk Bankası Dost Kredi kullanarak transfer edenler geri ödemelerini düşük taksitlerle yapabiliyorlar. Diğer bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarının transferi ve yeniden yapılandırılması amacıyla kullandırılan Halkbank Dost Kredi için uygulanan faiz oranları da çok düşük. Faiz oranı aylık % 1.11 olarak uygulanırken dosya masrafı ise sıfır. Dosya masrafsız ve düşük faizli olarak banka borçlarını Halkbank'a transfer edenler üzülmeden, sıkılmadan borçlarını taksit taksit geri ödüyorlar.

Diğer bankalardaki bireysel ihtiyaç kredisi, tüketici kredisi ve kredi kartı borçları için tasarlanan Halkbank Dost Kredi sunduğu % 1.11 faiz oranı ve sıfır dosya masrafı ile borç ödemelerini sorun olmaktan çıkarıyor. Halkbank Kredinin vadesi ise 60 ay.

Bankalardaki kredi borçları yüksek faizli ya da uygulanan dosya masrafı, kredi kullandırım ücreti vb. nedeniyle yüksek maliyetli ise kısa zamanda ödenemez hale gelebiliyor. Kredi kartı faiz oranları ise malum. Ne kadar indirimler yapılsa da her zaman yüksek düzeylerde seyrediyor. Kullanılan kredinin vadesi de uzun değilse ödenecek taksit tutarları artacağından geri ödemeler kısa zamanda sorun haline gelebiliyor.

Kredi ve kredi kartlarına uygulanan yüksek faiz oranlarından şikayet edenler, bankalara yüksek maliyetlerle borçlanmış olanlar için şimdi harika bir çözüm var: Halkbank Dost Kredi. Halkbank'tan Dost Kredi kullananlar uygulanan düşük faiz oranları, dosya masrafı alınmaması ve uzun vade imkanı sayesinde diğer bankadaki kredi ya da kredi kartı borcunu rahatlıkla kapatarak sıfırlıyorlar. Dost Kredi'nin sunmuş olduğu düşük faiz oranları ve uzun vadeler sayesinde geri ödemelerini kolay bir şekilde yapabiliyorlar. Dost Kredi ile borçlarını Halkbank'a transfer edenler taksit ödemelerini 60 aya varan vadelerle, dosya masrafsız olarak yapıyorlar ve aylık % 1.11 faiz oranından yararlanıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder