22 Eylül 2013 Pazar

Garanti Avans Hesap - Paracard ile 7 24 Nakit Kredi Çekimi

Garanti Bankası Avans Hesap son zamanlarda kullanımı yoğunlaşan pratik ve kolay bir nakit kredi kullanımı ve ödeme yöntemi olarak karşımıza çıkıyor. Avans Hesap ile hesapta para yokken bile nakit çekilebiliyor ve ödemeler gerçekleştiriliyor. Avans Hesap Garanti Bankası'nın kredili mevduat hesabına verilen isim. Kredili mevduat hesabı aslında vadesiz bir mevduat hesabı. Ancak bu hesaba bir kredi limiti tanımlanıyor. Bu kredi limiti dahilinde kısa süreli nakit ihtiyaçlar için hesap artı bakiyede olmasa bile nakit kredi çekimi yapılabiliyor. Sadece kullanılan tutar ve gün için faiz işletiliyor.

Garanti Bankası'nın banka kartı olan Paracard'ı kullanılarak kredili mevduat hesabı Avans Hesap'tan 7 gün 24 saat ATM'lerden para çekilebiliyor. Dileyenler Garanti ATM'lerinin yanısıra bankanın şubelerinden de Avans Hesap'tan nakit kredi kullanabiliyorlar. Avans Hesap'taki limit kullanılarak EFT, havale ve fatura ödemesi gibi işlemler yapılabiliyor. Düzenli ödeme talimatı verilen elektrik, su, elektrik, internet gibi abonelik gerektiren sürekli ödemeler her ay otomatik olarak Avans Hesap'tan gerçekleştirilebiliyor.

Garanti Bankası'nda Avans Hesap açtırmak isteyenlerin Garanti Bankası şubelerine başvurmaları gerekiyor. Başvurular olumlu sonuçlandığında belirlenen limitin kullanıma açılabilmesi için nüfus cüzdanı ve gelir belgesi isteniyor. Avans Hesap başvuruları 5 iş günü içinde sonuçlandırılıyor ve başvuru sonucu başvuru sahibinin e-mail adresine e-posta olarak iletiliyor. İsteyenler 444 0 333 Alo Garanti'ti arayarak Avans Hesap başvurularının hangi aşamada olduğunu ve sonucunu öğrenebiliyorlar.

Hesapta para yokken bile nakit kredi kullanım imkanı sağlayan, ödemeleri gecikmeden ve aksamadan yapma şansı sağlayan Garanti Avans için günlük olarak faiz işletiliyor. Hesaba ödeme yapıldığında ya da para girişi olduğunda Avans Hesap'la kullanılan tutar için faiz işletilmesi duruyor. Avans Hesap için uygulanan aylık faiz oranı en son olarak % 2.12 seviyesinde bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder