22 Eylül 2013 Pazar

Günde 4 TL'ye 10000 TL Finansbank Para Cepte Bayram Kredisi

5030'la Bayramda da Para Cepte. Finansbank 5030 Para Cepte kredi kampanyaları Kurban Bayramı öncesinde de devam ediyor. Kademeli olarak her yıl artan aylık taksit tutarlarıyla dizayn edilen Para Cepte'nin son kampanyasıyla günde 4 TL'den başlayan taksitlerle 10.000 TL kredi kullanılabiliyor. 60 ay vadeli ödeme planına göre ilk 12 ay boyunca 120 TL aylık taksit ödeniyor. Sonraki yıllarda her yıl aylık taksit tutarı 90 TL artıyor. Kurban Bayramı öncesine rastlayan son Cepte Kredi kampanyasıyla günde 2 TL'den başlayan taksitlerle 5.000 Lira kredi kullanmak da mümkün. Bu da ilk yıl için aylık 60 TL taksit ödemesi anlamına geliyor. Bu tutardaki kredinin geri ödemeleri her yıl aylık 45 TL tutarında artış gösteriyor.

Finansbank Para Cepte kredi kampanyasına başvuru yapmak çok kolay. 5030'a TC kimlik numaralarını kısa mesajla gönderenler cepten kredi başvurusu yapmış oluyorlar. Kredi onayı kısa zaman içinde yine SMS ile cep telefonuna geliyor. Kredi onayının ardından başvuru sürecini tamamlamak için en yakın Finansbank şubesini ziyaret etmek gerekiyor.

Sonbahar aylarının yaşandığı ve okulların açılmasıyla da masrafların iyiden iyiye arttığı şu günlerde Finansbank 5030 Para Cepte kampanyası çok avantajlı bir kredi imkanı sunuyor. 'Vakti geldiyse nakdi cebinde, 5030'la para cepte' tanıtımlarıyla daha önceden de tanıdığımız Cepte Kredi'nin Bayram kampanyasının televizyon reklamlarının yayınları başladı. Uygun koşullarla ve düşük taksitlerle kredi kullanma imkanının sunulduğu Cepte Kredi'nin yeni kampanyasının da olumlu yorumlar alması ve ilgi görmesi bekleniyor. Günde 4 TL'den başlayan taksitlerle 10.000 TL kredi kullanmak için yapılması gereken tek şey TC kimlik numarasını 5030'a SMS olarak göndermek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder