26 Eylül 2013 Perşembe

PES Banka Kredisiz 0 Faizli Yeşil GYO Konut Yatırımı

Ev sahibi olmayı düşleyenler için çok cazip fiyat ve ödeme koşulları içeren yepyeni bir sistem var: PES. Premium Emlak Sistemi adı verilen yepyeni bir işleyişle şimdi 119.000 TL’lik 1+1 daire 59.000 TL’ye, 179.000 TL'lik 2+1 daire 89.000 TL'ye, 259.000 TL'lik 3+1 daire 129.000 TL'ye alınabiliyor. Geri ödemelerde 72 ay vade yapılan sistemde banka kredisi kullanılmıyor. Yeşil Holding İnşaat Grubu kendi bünyesinde kredilendirme yaparak 72 taksitle geri ödeme imkanı sağlıyor. Üstelik faiz yok. Geri ödemeler hesaplanırken faiz işletilmiyor. Yeşil GYO bildiğimiz gibi Innovia projelerini hayata geçiren prestijli bir firma. PES ile sunulan koşullar Innovia projelerinden alınacak konutlar için geçerli oluyor. Sistemle daire satın almak için 20.000 TL peşinat yeterli oluyor.

Peki bu fiyatlarla nasıl satış yapılabiliyor? Aslında PES çok basit ve akılcı bir yöntem geliştirmiş. Innovia'dan ev alanlar arkadaşlarına ve tanıdıklarına PES sisteminden bahsediyorlar. Sisteme üye olmaya ikna ettikleri her yeni PES katılımcısı için 5.000 TL indirim kazanıyorlar. Geri ödeme süresi boyunca her yıl üç arkadaşının sisteme katılmasını sağlayan bir PES kazanacağı indirimlerle satın aldığı konutu çok cazip fiyatlarla alma imkanına kavuşmuş oluyorlar. Yeni katılımcının mutlaka konut satın alması gerekmiyor, 24.000 TL’den başlayan fiyatlar ve kira geliri garantili Innovia Suites projelerinden birine yatırım yapması 5.000 TL indirim için yeterli oluyor.

Innovia projeleri için geçerli olan PES ile konut sahibi olanlar hem düşük peşinat, hem de sıfır faizli 72 ay banka kredisiz geri ödeme imkanından yararlanıyorlar. Üstelik arkadaşlarını sisteme katılmaya imkan edenler satın alacakları konuta % 100 indirimli fiyatla sahip oluyorlar. Premium Emlak Sistemi'ne katılmak için Innovia satış ofisini ziyaret etmek yeterli oluyor. Banka kredisiz, 0 faizli ve uzun vadeli bir ödeme arayanlar ve doğrudan inşaat şirketinden konut satın almak isteyenler için PES mükemmel bir fırsat sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder