20 Eylül 2013 Cuma

Süper Kredi Bayrama Özel Masrafsız Kredi Kampanyası

Yapı Kredi Bankası Masrafsız Süper Bayram Kredisi kampanyasının startını verdi. Bayram öncesi döneme rastlayan kampanya hem Sonbahar hem de bayram masraflarını düşünmek istemeyenler için günde 10 TL'ye 9.000 TL kredi kullanma şansı sunuyor. Daha önce de değişik tutarlarla hatırladığımız kampanyada bu kez kredi tutarı 10.000 TL olarak belirlenmiş. Kredinin bir önemli özelliği ise masrafsız olarak sunulması. Yapı Kredi Bankası'nın bilinen kredi ürünlerinden biri olan Süper Kredi Eylül ayı kampanyası ile günde 10 TL'ye 9.000 TL Masrafsız Kredi kullanılabiliyor.

Süper Kredi Eylül ayı kampanyasında uygulanan aylık faiz oranı % 1.07. Kredi 36 ay vadeli olarak kullanılabiliyor. Kredinin sigorta masraf tutarı ise 49 TL civarında gerçekleşiyor.

Yapı Kredi'nin masrafsız kredi kampanyasında kapsamında 36 ay vadeli olarak 9.000 Lira kredi kullananlar ayda 314 TL taksit ödüyorlar. Günlük 10 TL civarında bir rakama denk gelen geri ödemeler baş ağrıtmıyor, kara kara düşündürtmüyor. Yapı Kredi Eylül ayı kredi kampanyasıyla kolaylıkla geri ödenebilecek taksitlerle ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün oluyor.

Yapı Kredi Bankası'nın Eylül ayı kampanyasına başvuru yapmak isteyen emekliler sadece nüfus cüzdanı ile başvuru yapabiliyorlar. Kamu çalışanlarından ise nüfus cüzdanının yanısıra kamu kimliği de talep ediliyor.

Süper Kredi başvurusu için internet üzerinden bankanın web sitesindeki Kredi Şimdi'yi tıklayarak başvuru yapmak mümkün. Klasik olarak en yakın Yapı Kredi Bankası şubesine giderek ya da Yapı Kredi ATM'lerinden de kredi başvurusu yapılabiliyor. Dileyenler Yapı Kredi Bankası'nın Telefon Bankacılığı numarası olan 444 0 444'ü arayarak kampanyaya katılabiliyorlar.

Cepten Süper Kredi Eylül ayı kampanyasına başvurmak isteyenlerin ise BİREYSEL yazdıktan sonra boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını ve yine bir boşluktan sonra aylık net gelirlerini yazıp 4411'e SMS göndermeleri gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder