24 Eylül 2013 Salı

Emeklilere Özel Birleştiren Kredi Ziraat Bankası'nda

'Uygun faiz, uygun vade; borçlarını Ziraat'le öde' cümlesiyle tanıtılan Ziraat Bankası Birleştiren Kredi emeklilere borçlarından kurtulmak için eşsiz bir fırsat sunuyor. Bankalara kredi ve kredi kartı borcu olan emekliler Ziraat Birleştiren Kredi ile borçlarını Ziraat'e transfer ediyorlar ve uzun vadelere yayarak düşük faiz oranlarıyla ödüyorlar. Bir anlamda yeniden yapılandırma kredisi anlamına gelen Ziraat Birleştiren Kredi ile bankalardaki ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçları kolaylıkla kapatılabiliyor. Ödenememe tehlikesi yaşatan banka borçlarından kurtulmak ve ödenebilir yeni bir vadelendirmeyle borçları yeniden yapılandırmak isteyen emekliler için Ziraat Birleştiren Kredi birebir.

Ziraat Bankası Birleştiren Tüketici Kredisi'ne sadece emekli maaşlarını Ziraat Bankası aracığıyla alan emekliler başvuru yapabiliyor. Emekli Sandığı, SSK ya da Bağ-Kur emeklisi fark etmeksizin maaş ödemelerini Ziraat Bankasından alan tüm SGK emeklileri bu fırsattan yararlanabiliyor. Birleştiren Tüketici Kredisi için 90 aya varan vadeler yapılıyor. Yine uygun koşullarla konut kredisi borçları için de Birleştiren Kredi kullanmak mümkün. Birleştiren Konut Kredisi 180 aya varan vadelerle kullanılıyor.

Ziraat Bankası Birleştiren Kredi başvuruları Ziraat Bankası şubelerine yapılabiliyor. Emekli maaş ödemelerini başka bankadan alanlar maaş ödemelerini kolaylıkla Ziraat Bankası'na transfer edebiliyorlar. Bunun için Ziraat Bankası'na müracaat etmek ya da e-devlet sitesi aracılığıyla maaş ödeme banka değişikliğini yaparak maaş ödemelerinin yapılacağı bankayı Ziraat'e çevirmek gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder