21 Temmuz 2013 Pazar

Finansbank Yeni 60 Ay Vadeli 0.99 Faizli Kamu Kredisi

Kim ne derse desin kamu çalışanları, yeni devlet memurları ve emekliler her zaman için bankaların en gözde müşterisidir. Bu nedenle kamu çalışanı müşterilerine büyük değer veren Finansbank sadece kamulular için çok cazip bir kredi kampanyası başlattı. Finansbank'aihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler kimlik numaralarını 5030′a kısa mesaj olarak göndererek başvuru yapabiliyorlar.

Finansbank Kamu Kredisi 60 aya varan vadelerle kullanılabiliyor. Kamuluya özel kredi fırsatından yararlananlar için kredi kullandırımında uygulanan faiz oranı aylık % 0.99, dosya masrafı tutarı ise 99 TL. Kamu personeline özel olarak düzenlenen kampanyada her tutarda kredi için başvuru yapılabiliyor. Kamuluya özel kredi kampanyası kamu çalışanları arasında ilgi görmeye ve olumlu yorumlar almaya devam ediyorlar.

Kredi başvurusu çok kolay. T.C. kimlik mumarasını 5030′a mesaj atanlar Finansbank ihtiyaç kredisi için başvuru yapmış oluyorlar. Ön başvuru yapanlar kısa süre içinde gelen onay mesajının ardından en yakın Finansbank şubesine giderek Kamu Kredisi başvurusunu tamamlayabiliyorlar. Böylece Finansbank Kamu Kredisi’nin avantajlı fiyatlarından yararlanmış oluyorlar. Finansbank Kamu Kredisi 60 ay vadeye kadar her tutarda, % 0,99 faiz oranı ve sabit 99 TL dosya masrafıyla kullanılabiliyor. Kredi ön başvuruları cep telefonunun yanısıra internetten ve Finansbank şubelerinden de yapılabiliyor.

Kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi kampanyasını sürdüren Finansbank ev almak isteyen kamu çalışanlarını da unutmadı. Finansbank’ta kamuya özel çok cazip koşullarla sunulan konut kredisi kampanyasının başvuruları devam ediyor. kamululara özel dosya masrafı, ipotek ücreti ve ekspertiz ücretinde % 25 indirim uygulanan kampanya ile ev sahibi olmayan kamu çalışanı kalmayacak gibi gözüküyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder