19 Eylül 2013 Perşembe

Ocak 2014 Ödemeli Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Akbank Eylül Kredisi ile ihtiyaç kredisi kullananlar ödemelerine Ocak 2014'de başlıyorlar. Kredi taksitlerinin ödeme tarihinin başlangıcını üç ay erteleme fırsatı veren kampanya ile Eylül ayında kredi alan bir müşteri ilk taksit ödemesini Ocak 2014 tarihinde yapabiliyor. 3 ay ertelemeli olarak kullanılabilen Akbank Eylül Kredisi bunun yanında pek çok başka sürprizi ve avantajı beraberinde getiriyor.

Kredi öncelikle çok yüksek bir limite sahip. Ancak her tutarda kredi kullanmak mümkün. Kredinin maksimum limiti 75.000 TL olmasına rağmen örneğin 2.500 TL gibi bir rakam için de kredi başvurusu yapılabiliyor. Kredi vadesinin uzun olması ve faiz oranının kabul edilebilir düzeylerde düşüklüğü kredi taksitlerini de küçültüyor. Kampanyada uygulanan aylık faiz oranı % 1.09 iken, 159 TL kredi kullanım ücreti ödeniyor. Gerek faiz gerekse de kredi kullanım ücreti sabit. Vade ya da kredi tutarına göre değişiklik göstermiyor. Bu rakamlarla hesaplandığında 60 ay vadeli olarak 2.500 TL kredi için başvuru yapan birinin karşısına 60 TL gibi uygun ve kolaylıkla ödenebilir aylık taksitler çıkıyor. 10.000 TL kredi için yine 60 ay vadeyi seçen bir müşteri de 242 TL civarında gerçekleşen ve kolaylıkla ödenmesi mümkün olan bir taksit tutarına ulaşıyor. Kampanyanın maksimum limiti şaşırtıcı derecede yüksek olmasına rağmen kampanya kapsamında her tutarda kredi için başvuru yapmak mümkün. Akbank Eylül Kredisi 60 ay vadeli olarak alınabiliyor ve 75.000 TL'ye kadar kredi için başvuru yapılabiliyor.

Televizyon reklamlarıyla tanıtımlarına başlanan kampanyanın vatandaşlar ve konunun uzmanlarından olumlu tepki ve yorumlar almaya başladığını söylemek gerek. Kampanyada rol alan Sevimli İkizler bir kez daha ekran başındakileri gülümsetiyor. Kredi kampanyasına başvurmak isteyenler için son tarihin 30 Eylül 2013 olduğun bir kez daha hatırlatmakta fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder