25 Eylül 2013 Çarşamba

Kredi Yaz 2205'e TCKN Gönder - ING Bank SMS ile Kredi Başvurusu

Kredi yazarak TCKN (TC kimlik numarası) ekleyip 2205'e gönderenler SMS ile ING Bank kredisi başvurusu yapmış oluyorlar. ING Bank son kredi kampayası ile ayda 99 TL'den başlayan taksitlerle ve 9 TL masrafla 7.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. ING Bank'ın bu kampanyasına ve diğer ihtiyaç kredisi kampanyalarına cepten başvuru yapmak son erce kolay. Bunun için yapılması gereken tek şey Kredi yazdıktan sonra boşluk bırakıp TC kimlik numaramızı yazmak ve ING Bank'ın SMS ile kredi başvurusu numarası olan 2205'e kısa mesajla göndermek. Mesajın bankaya ulaşmasının ardından çok kısa süre içinde cep telefonuna banka tarafından gönderilen mesajla kredi başvurusunun cevabının olumlu olup olmadığı öğreniliyor.

ING Bank ihtiyaç kredisi başvuruları için herhangi bir belge gerekmiyor. Ne gelir belgesinin ne de yerleşim belgesinin aranmadığı kredi başvuruları sadece nüfus cüzdanı ile yapılabiliyor. Eğer ING'den kredi kullanmayı düşünüyorsanız en yakın ING Bank şubesine yalnızca nüfus cüzdanınızla gitmeniz yeterli. ING Bank'tan iyi koşullarla ihtiyaç kredisi almak için bankada bir tanıdık bulmaya çalışmanıza da gerek yok. ING kredileri herkes için aynı koşullarla kullandırılıyor ve kredi başvurusu yapan herkese aynı cazip koşullar sunuluyor. ING Bank kampanyalarının tanıtımları televizyon reklamlarının yanısıra yazılı ve görsel basında ve internette de yapılıyor.

ING Bank şubelerine sadece nüfus cüzdanlarıyla giderek kredi başvurusu yapanlar genellikle aynı gün içinde kredi kullanıyorlar. Kredi başvurularının sabah saatlerinde eksiksiz olarak yapılması halinde başvuru aynı gün içinde sonuca bağlanıyor ve aynı gün kredi çıkmış oluyor.

ING Bank kredisi için pek çok başvuru kanalının içinde en pratik olan ve en çok tercih edilenlerden biri olarak SMS ile kredi başvurusu geliyor. Cep telefonu ile ING Bank ihtiyaç kredisi için başvuru yapmak son derece kolay. Mesaj metnine Kredi yazdıktan sonra boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını yazarak 2205'e SMS olarak gönderenler kredi başvurusu yapmış oluyorlar. ING'ye cepten kredi başvurusu yapmak bu kadar kolay.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder