19 Eylül 2013 Perşembe

Emekliye Özel Kredi İş Bankası Kampanyası ile

İş Bankası emeklilere özel kredi kampanyasında cazip koşullar sunmaya devam ediyor. Kredi, emekli maaş ödeme tarihlerine göre geri ödeme planı düzenlemesi yapılacak şekilde tasarlanmış. Buna göre üç ayda bir maaş alan emekliler unutulmamış ve kredi taksitlerinin 3 ayda bir ödenmesi seçeneği ile geri ödeme fırsatı sunulmuş. İş Bankası Emekli Kredisi kullananlar emekli maaş ödemelerini 3 ayda bir alıyorlarsa geri ödemelerini de üç ayda bir yapabiliyorlar.

İş Bankası'nın avantajlı koşullarla sunulan kredi kampanyasında uygulanan aylık faiz oranı % 1.60. Kullanılan kredi toplam tutarının % 4'ü oranında kredi tahsis ücretinin alındığı kampanyada 60 aya kadar vadeli olarak kredi kullanmak mümkün. İş Bankası Emekli Kredisi ile kredi kullananlar için hayat sigortası yaptırma gibi bir zorunluluk bulunmuyor. Dileyen kredi kullanıcıları hayat sigortası yaptırarak prim ödüyorlar. Kredi toplamının % 0.75'i civarında sigorta masrafı söz konusu oluyor. Kredinin faiz maliyeti ve kredi kullandırım ücretiyle birlikte oluşan yıllık maliyet oranı % 26 civarında gerçekleşiyor.

Emekliye özel kredi kampanyası tüm SGK emeklilerine açık. Kredi kampanyasına başvuru yapmak için SSK, Emekli Sandığı ya da Bağ-Kur emeklisi olmak yeterli oluyor. Kredi başvurularında emekli tanıtım kartı ve emekli aylığının yatırıldığı banka hesap cüzdanının ibraz edilmesi isteniyor. Genel olarak İş Bankası bireysel kredi kullanımında kimlik belgesi, gelir belgesi ve yerleşim belgesi ya da fatura talep ediliyor.

İş Bankası'nın emeklilere özel, uygun ödeme koşulları ve seçenekleri sunan kredi kampanyasına başvuru yapmak isteyenlerin en yakın İş Bankası şubesine uğramaları gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder