24 Eylül 2013 Salı

TEB Mıknatıs Kredi ile Kredi ve Kart Borçlarına Son

TEB'in banka kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarını bir mıknatıs gibi toplayan ve kolay koşullarla ödenmesini sağlayan kredisi Mıknatıs Kredi bir kez daha yeni bir kampanyayla geldi. Son kampanyayla sadece banka borçları değil, sağa sola olan tüm borçlar, masraflar ve yeni çıkan ihtiyaçlar için nakit para sağlamak mümkün oluyor. Mıknatıs Kredi'den faiz oranı % 0.49, TEB ihtiyaç kredilerinde geri ödemeler 36 aya kadar taksitlerle yapılıyor. Bankalarda birikmiş, uykularımızı kaçırır hale gelen kredi ve kart borçlarının ödenmesi TEB Mıknatıs Kredi ile zor olmaktan çıkıyor. TEB Mıknatıs Kredi kullananlar tüm banka borçlarını kolayca kapatıyorlar ve düşük faiz oranları, uygun masraf oranları ve uzun taksitlerle rahat rahat geri ödüyorlar. TEB Mıknatıs Kredi sadece kredi ve kart borçları için değil akla gelebilecek her türlü ihtiyaç için kullanılabiliyor.

TEB Mıknatıs Kredi ile örnek olarak 12 taksitle 5.000 Lira kredi alan bir müşteri 520 TL masraf tutarı ve 0.49 faiz oranıyla ayda 423 TL geri ödeme yapıyorlar. Banka borçlarını ödenebilir hale getiren TEB Mıknatıs Kredi ödenemeyen tüm borçları bir mıknatıs gibi topluyor ve kolayca ödenerek kapatılması sağlıyor. Geri ödemeler devam ederken kredi vadesi boyunca aylık faiz oranı sabit kalıyor ve değişmiyor.

TEB Mıknatıs Kredi başvurusu için kimlik belgesi ve gelir belgesi talep ediliyor. Başvurularda yerleşim belgesi ya da fatura gibi belgeler istenmiyor. TEB ihtiyaç kredileri hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler 444 0 666 TEB Telefon Şubesi'ni arayabiliyorlar. TEB tüm borçlar, ihtiyaçlar ve masrafları bir araya toplayıp uzun vadeli geri ödeme seçenekleriyle kolayca ödenmesini sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder