30 Eylül 2013 Pazartesi

Halkbank Erken Gelen Bayram Kredisi 36 Ay Taksitle 10000 TL

Halkbank'ın artık geleneksel hale gelen Bayram Kredisi kampanyalarına bir yenisi eklendi. Yeni kredi kampanyası bu kez Kurban Bayramı için düzenlendi. Bayram öncesi ortaya çıkacak tüm ihtiyaçlar ve borçlar için kullanılabilecek olan Halk Bankası Bayram Kredisi kampanyasına başvurular başladı. Kredi geleneksel olarak bayram dan önce bayram yaşattığı için Erken Gelen Bayram Kredisi olarak adlandırılıyor.

Bu yılki Erken Gelen Bayram Kredisi kampanyasında neler var. Kampanyayı incelediğimizde yine cazip fırsatların sunulduğunu görüyoruz. Örneğin 3.000 TL Bayram Kredisi 9 ay taksitli ve 0 faizli olarak kullanılabiliyor. Kredide tahsis ücreti 199 TL. Halkbank Erken Gelen Bayram Kredisi ile 36 ay taksitle 10.000 TL kredi kullanmak da mümkün. Bu krediyi trcih edenler sadece 9 TL kredi tahsis ücreti ödüyorlar. Kredi için uygulanan faiz oranı aylık % 0.99. Bayram Kredisi kullananlar tutara, vadeye ve yaşa göre değişen şekilde hesaplanacak hayat sigortası primi ödüyorlar.

Halkbank Erken Gelen Bayram Kredisi başvurusu Halk Bankası şubelerinden yapılıyor. Kredi başvurularında ise kimlik belgesi, adres belgesi ve gelir belgesi isteniyor. Halk Bankası ihtiyaç kredisi başvuruları çok kısa zamanda inceleniyor ve sonuçlandırılıyor. Halk Bankası'ndan Erken Gelen Bayram Kredisi kullananlar bayramı bu yıl da erken yapıyorlar. Sobahar aylarının ve bayram öncesinin getirdiği masraflar için Halkbank Bayram Kredisi iyi bir çözüm gibi gözüküyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder