28 Eylül 2013 Cumartesi

ING Turuncu Hesap Faiz Oranı Yükseldi 9.75 Hoş Geldin Faizi Var

ING Bank'ın vade derdi olmayan, çok kazandıran hesabı Turuncu Hesap faiz oranları yükseldi. Bilindiği gibi banka ilk defa Turuncu Hesap açtıranlar için bir ay süresince Hoş Geldin Faizi uyguluyor. Bu oran % 9.75'e yükseldi. İlk bir ay sonrasında geçerli olan faiz oranlarında da artış var. 50 Bin Liraya kadar olan tutarlarda % 8.25, 100 Bin Liraya kadar olan tutarlarda % 8.50 çok kazandıran faiz uygulanıyor. Bu oranlar yıllık brüt kazancı gösteriyor ve piyasanın oldukça üzerinde, rekabetçi faiz oranları olarak dikkat çekiyor. Hangi tutar için, hangi vadede ne kadar net faiz getirisi elde edileceği ING Bank'ın web sitesinde yer alan Turuncu Hesap Hesaplama Aracı kullanılarak öğrenilebiliyor. Hesaplama Aracı ile 1.000 TL'den 100.000 TL'ye kadar mevduatlar için 1 günden 365 güne kadar getiri hesaplaması yapmak mümkün.

Turuncu Hesap ile gecelik faiz getirisi elde ediliyor. Hesap günlük olarak işlediği için vade derdi yok. Bu nedenle vadesinden önce para yatırma, para çekme, vadenin bozulması ve faiz kaybetme gibi sorunlar Turuncu Hesap'ta yaşanmıyor. İstenilen her zaman para yatırmak ya da çekmek mümkün. Hesap hareketleri nedeniyle elde edilen gelirlerde bir kayıp yaşanmıyor. Saat 17.00'a kadar para yatırıldığında o geceden itibaren faiz getirisi elde edilmeye başlanıyor.

Turuncu Hesap açtırmak için şimdi çok kolay bir başvuru yöntemi var. TURUNCU yazıp 2205'e kısa mesaj gönderenler hesap açılış için kolaya başvuru yapmış oluyorlar. ING Bank internet sitesinden, bankanın Telefon Bankacılığı numarasını arayarak ya da ING Bank şubelerine bizzat giderek kolaylıkla Turuncu Hesap açılabiliyor. Hesap sahipleri çoğu bankacılık işlemlerinin yanında ücretsiz olarak EFT ve havale yapabiliyorlar. Bu da Turuncu Hesap'ın olumlu artı yönlerinden bir diğeri. Bugünlerde yüksek faiz kazancı sağlamak isteyenler ING Bank'ı tercih ediyorlar. Turuncu Hesap gelecek günleri düşünenler için de, bugün kazanmak isteyenler için de çok iyi bir kazanç sağlama yöntemi olarak tasarruf sahipleri ve para biriktirmek isteyenler arasında ilgi görmeye devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder