21 Eylül 2013 Cumartesi

Kesin Onaylı Cebimde Kredi 3280 ile 30000 TL Denizbank'tan

Cep telefonundan mesaj atarak kredi başvurusu yapmak belki de en pratik kredi başvuru yolu. Bankalar cepten kredi başvuruları için özel numaralar aldı ve başvuru hatları oluşturdu. Ancak bugüne kadar cepten kredi başvurularına gelen onay mesajı ön onay niteliğindeydi. Şimdi Denizbank'ta ön onaylı değil, kesi onaylı cepten kredi başvurusu imkanı var. Denizbank Cebimde Kredi 3280'e kısa mesaj atanlar olumlu yanıt aldıklarında ön onaylı değil, kesin onaylı krediye hak kazanmış oluyorlar. 3280'e SMS gönderilmesi yoluyla yapılan kredi başvurularına gelen yanıt kesin onay niteliği taşıyor. Kredi cevabı 5 dakika içinde cep telefonuna geliyor. Kısa mesaj Denizbank tarafından gönderiliyor ve başvuru yapan cep telefonu numarasına ulaştırılıyor.

3280'e kısa mesaj atarak cepten kredi başvurusu yapmak çok kolay. Numarayı bilmeyen yok: 3280. Denizbank'ın cepten kredi başvurusu için düzenlediği Cebimde Kredi hattı. Peki Cebimde Kredi başvurusu nasıl yapılıyor? Göndereceğimiz SMS'ye neler yazmalıyız? Aslında bu konuda da bir zorluk ya da kafa karıştırıcı bir durum yok. KREDİM yazarak T.C. Kimlik Numaranızı 3280'e göndermeniz Cebimde Kredi başvurusu yapmanız için yeterli. Bundan sonraki aşamada bankadan cep telefonunuza bir mesaj geliyor. Kredi başvurusunun onaylandığını belirten mesajda kaç TL kredi kullanabileceğiniz ve kaç ay vadenin banka tarafından uygun görüldüğü size bildiriliyor. Bu mesajda yer alan kredi limiti ve vade size uygunsa krediyi almak için en kısa sürede Denizbank şubelerine giderek işlemleri tamamlamak gerekiyor.

Krediye cepten başvuru kolay, peki bundan sonra Denizbank şubesindeki aşamalar zor mu? Çok belge ya da evrak istiyorlar mı? Kesinlikle söylemek gerekirse şubedeki bu aşamada çok kolay. Sizden herhangi bir belge istenmiyor. Sadece nüfus cüzdanınızı yanınıza alarak Denizbank şubesine gitmeniz yeterli. Bundan sonrasını banka çalışanları hallediyorlar, size ise çok iyi koşullarla kredinizi kullanmak kalıyor.

Denizbank Cebimde Kredi ile ne kadar kredi alabilirim? en çok merak edilen sorulardan biri de bu. Denizbank 3280 Cebimde Kredi ile 30.000 TL'ye kadar kredi almak mümkün. Kullanılan kredinin geri ödemeleri için de uzun vade yapılıyor. Denizbank Cebimde Kredi ile 60 aya kadar vadeyle ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder