24 Eylül 2013 Salı

Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Verene 100 TL Bonus

Garanti Bankası Bonus Card sahipleri yaşadı. 31 Ekim tarihine kadar devam edecek yeni bonus kampanyasıyla 100 TL'ye kadar bonus kazanma fırsatı vat. Bonus Card'la ödemek üzere verilecek 1 yeni otomatik fatura talimatı 15 TL bonus kazandırıyor. Bonus Card'larıyla 3 yeni otomatik fatura talimatı verenler 50 TL bonus; 6 ve daha fazla talimat verenler 100 TL bonus kazanıyorlar. Acele etmekte yarar var, kampanyadan otomatik ödeme talimatı veren ilk 75 Bonus Card'lı yararlanıyor.

Kampanya kapsamında her Bonus Card müşterisi en fazla 100 TL değerinde bonus kazanıyor. Daha önce verilmiş olan otomatik ödeme talimatları kampanya kapsamında değer kazanmıyor. Sadece yeni verilecek otomatik fatura ödeme talimatları bonus kazandırıyor. Müşteri bazında yürütülen kampanyaya birden fazla Bonus Kart'la katılmak da mümkün. Her müşteri farklı kartlarıyla da olsa verdiği otomatik ödeme talimatlarıyla en fazla 100 TL bonus kazanıyor. Bu şekilde birden fazla karttan talimat veren Bonus Card sahiplerinin kazanılan bonusları en fazla ve en son talimat verdiği Bonus Kart'a yükleniyor.

Bonus kampanyasında 31 Ekim'e kadar kazanılacak hediye bonuslar 7 Kasım tarihinde Bonus Kartlara yükleniyor ve alışverişlerde para yerine kullanılabilir hale geliyor.

Otomatik ödeme talimatı elektrik, su, doğalgaz, telefon, cep telefonu, internet, ADSL, Kablo TV, Dijital TV gibi tüm faturalar için verilebiliyor. Talimat vermek için Garanti Bankası Şubelerine gitmek bir seçenek. Bunun yanında Garanti Internet Şubesi, Paramatikler, 444 0 333 Alo Garanti kanalları aracılığıyla da otomatik ödeme talimatı verilebiliyor. Garanti Bankası Bonus, Flexi, Money Visa, Miles&Smiles ve American Express kartları kampanyadan yararlanabiliyor ve bonus kazandırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder