21 Eylül 2013 Cumartesi

Finansbank'tan Kamu Çalışanına Kredi 0.99 Faiz 60 Ay Vade

Finansbank'ın kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi kampanyası cazip faiz oranı ve uygun dosya masrafı ile kredi kullanma imkanı sağlıyor. Siz de kamuda çalışıyorsanız kamu çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen Finansbank Kamu Kredisi kampanyası tam size göre. Kamu personeline özel kredi kampanyası sunduğu 0.99 faiz oranı ile dikkat çekiyor. Kampanyada düşük dosya masrafı ve uzun vade avantajları da sunuluyor. Kamu çalışanları için düzenlenen kredi kampanyasında dosya masrafı tutarı sadece 99 TL. Uygun koşullarla ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kamulular Finansbank Kamu Kredisi koşulları çok cazip. Kamu çalışanları kampanya kapsamında 60 aya varan vadelerde ihtiyaç kredisi için başvuru yapabiliyorlar. Kamu kimliği olan herkese iyi bir kredi fırsatı sunan Finansbank Kamu Kredisi faiz oranı % 0,99, dosya masrafı ise 99 TL. Kampanyada dosya masrafı ve faiz oranı sabit olarak uygulanıyor.

Kamu çalışanlarına özel kredi kampanyasında başvurularda kimlik, kamu kimliği ve gelir belgesi isteniyor. Finansbank şubelerine uğrayarak belgelerini ibraz edenler kolaylıkla Kamu Kredisi başvurusu yapabiliyorlar. Finansbank'ın çok özel ihtiyaç kredisi kampanyalarına başvurular 5030'a mesaj atarak da yapılabiliyor. 5030'a gönderilecek kısa mesajda TC kimlik numarasının yazılması yeterli oluyor. 5030'a mesaj atanların kredi cevabı çok ısa süre içinde cep telefonlarına yine kısa msaj olarak geliyor. Gelen kredi cevabı olumlu ise ön onay niteliği taşıyor. Finansbank ihtiyaç kredileri için kredilerine başvurular ayrıca Finansbank'ın web sitesi üzerinden de yapılabiliyor.

Kredi başvurusunda kamu çalışanlarına sağlanan avantajlı koşulları yakalamak için Finansbank şubesine uğrayarak kimlik, kamu kimliği ve gelir belgesini sunmak gerekiyor. Kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanı yeterli olurken, kamu kimliği olarak ise kamu çalışanı olduğunu gösteren herhangi bir kamu kimlik belgesi yeterli oluyor. Kamu Kredisi 60 ay vadeli, aylık 0.99 faiz ile ve 99 TL dosya masraflı olarak kullanılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder