22 Eylül 2013 Pazar

Akbank Artı Para ile Nakit Kullanmak Çok Avantajlı

Akbank Artı Para acil nakit para ihtiyacı olanlara düşük maliyetli, hızlı ve avantajlı bir kredi seçeneği sunuyor. Akbank'ta Artı Para hesabı açtıranlar kredi başvuru işlemleriyle uğraşmadan hesaplarından para çekebiliyorlar, nakit kullanabiliyorlar. Artı Para son dönemlerde gündeme gelen ve yoğun ilgiyle karşılaşan kredili mevduat hesaplarından biri. Akbank'ın kredili mevduat hesabı olan Artı Para'nın işleyişi çok basit. Akbank'ta açtıracağınız Artı Para hesabı aslında bir vadesiz mevduat hesabından farksız. Ancak bu hesaba bir kredi limiti tanımlanıyor. Bu kredi limiti dahilinde hesaptan nakit para çekmek mümkün oluyor. Sadece nakit kullanımı değil, otomatik taksit ve fatura ödemeleri, kredi ve sigorta taksit ödemeleri de Akbank Artı Para hesabından yapılabiliyor. Tüm bu ödemeler ve nakit çekimi için hesapta para olması ve bakiyenin mutlaka artıda olması gerekmiyor. Hesapta para yokken bile düşük maliyetlerle Artı Para kullanmak mümkün.

Peki Artı Para'nın maliyeti ne kadar? Artı Para kullanımı için aylık % 2.12 faiz oranıyla maliyet hesaplanıyor. Ancak faiz aylık olarak değil, günlük olarak işletiliyor. Yani sadece Artı Para kullanımı yapılan günler için faiz ödemesi yapılıyor. Diyelim ki bir hafta için Artı Para hesabından para çektiniz ve borcunuzu bir hafta sonra ödediniz ya da otomatik fatura ödemeniz banka tarafından Artı Para limitinizden yapıldı ve fatura tarihinden bir hafta sonra ödeme yaptınız. Tüm bu durumlarda sadece yedi gün için faiz ödemesi yapıyorsunuz.

En kolay para kullanma ve düzenli ödeme yapma yollarından biri olan Artı Para hesabı açtırmak için en yakın Akbank şubesine uğramak yeterli. Akbank'ın resmi web sitsinde yer alan Artı Para başvuru formunu doldurarak da hesap açılış için başvuru yapılabiliyor. Ödemelerini aksatmak, hesapta para var mı korkusu yaşamak istemeyenler ve nakit ihtiyacı doğduğunda nakit para bulma endişesi duymamayı arzulayanlar için Akbank Artı Para ekonomik ve pratik bir çözüm yaratıyor. Akbank'ın kredi mevduat hesabı Artı Para ile nakit kullanmak ve düzenli ödeme yapmak çok kolay.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder