16 Eylül 2013 Pazartesi

Emekli Maaşını Denizbank'a Taşıyana 250 TL Deniz Bonus

Emekli maaşlarının bankalar arasında taşınması yarışında Denizbank en son kampanyası ile yeniden ön plana çıkacak gibi gözüküyor. Eylül ayında başlayan kampanyada son başvuru tarihi 31 Ekim. Bu tarihe kadar SGK emekli maaşlarını Denizbank'a taşımak için başvuru yapanlar 250 TL'ye kadar Deniz Bonus kazanıyorlar. Emekli maaşı taşıma işlemi için başvuru yapanların aynı zamanda Denizbank Bonus kart ve Kurtaran Hesap için de başvuru yapmaları gerekiyor. Deniz Bonus Kart ve Kurtaran Hesap için de başvuru yapanlara anında 100 TL hoş geldin bonusu hediye ediliyor. Bonus Kart'la bir yıl içinde yapılacak market harcamalarından da 150 TL bonus kazanma fırsatı sunuluyor. Böylece toplam olarak 250 TL tutarında bonus kazanılıyor.

Bonusun hak edilmesi için 31 Ekim'e kadar maaş taşıma, kredi kartı ve Kurtaran Hesap başvurularının yapılmış olması, 31 Aralık tarihine kadar da ilk emekli maaşının Denizbank üzerinden alınması gerekiyor. 150 TL ekstra bonus, kredi kartının alınmasının ardından bir yıl içinde yapılacak market alışverişlerinden kazanılıyor. Bu süre içinde yapılan market alışverişlerinden % 10 bonus kazanılıyor. Ancak aylık kazanılacak bonus tutarı 30 TL'yi, yıllık kazanılacak bonus tutarı 150 TL'yi geçemiyor. Sözkonusu bonuslar kampanya dahilinde kazanılacak bonuslar olduğu için Bonus Kart kullanılarak kazanılacak bonuslara herhangi bir etkisi olmuyor.

Denizbank'ın tüm SGK emeklilerine yönelik emkli maaşı ödeme banka değişikliği kampanyasına katılarak emekli maaşı aldıkları bankayı Denizbank'a çevirmek isteyenlerin önlerinde iki yol var. Emekli maaşı ödenen bankanın değiştirilmesi için Denizbank şubelerine başvuru yaparak bankalarını Denizbank olarak belirleyebiliyorlar. Banka değişikliği yapmak isteyen emekliler bu işlemi vatandaşlık numaralarına özel şifreyle e-devlet sitesine girerek kendi başlarına da yapabiliyorlar. E-devlet sitesine girmek için henüz şifre almamış olan şifrelerini PTT işyerlerinden kolayca alabiliyorlar. Denizbank'ın maaş taşıma kampanyası SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklileri olmak üzere SGK çatısı altında toplanmış tüm emekli yurttaşlarımıza açık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder