22 Eylül 2013 Pazar

Düşük Faizli Konut Kredisi Vakıfbank Sonbahar Kampanyası ile

Düşük faizli konut kredisi arayanlar için Vakıfbank'ın sonbahara özel konut kredisi iyi bir fırsat sunuyor. Kredinin faiz oranları oldukça düşük, üstelik kredi tahsis ücreti de yok. Vakıfbank Konut Kredisi sonbahar kampanyasında uygulanan aylık faiz oranı 60 aya kadar olan vadelerde % 0.89, 120 aya kadar olan vadelerde % 0.90. Kredi kullandırım ücretinin olmadığı sonbahar kampanyasında ipotek tesis ücreti ve ekspertiz ücreti ödeniyor. Bu ücretlerle beraber aylık kredi maliyeti 120 ay vade için aylık % 0.92, yıllık % 1.02 civarında oluşuyor.

100.000 TL kredi için uygulanan ipotek tesis ücreti 200 TL olurken, 600 TL de ekspertiz ücreti alınıyor. 120 aya kadar vadelerle ve düşük faiz ve ücretlerle kullandırılan Vakıfbank Konut Kredisi kampanyası ile yeni bir ev satın almak düş olmaktan çıkıp gerçeğe dönüşüyor. Kampanyada uygulanan faiz oranları kredi maliyetini düşürdüğü için toplamda ödenecek tutar ve aylık taksitler de küçülüyor. 120 ay vade imkanının tanınması aylık kredi taksitlerini azaltan bir diğer etken oluyor.

120 ay vadeli, düşük faizli, kredi tahsis ücretsiz iyi bir konut kredisi arayanlar için Vakıfbank Konut Kredisi sonbahar kampanyası iyi bir fırsat oluşturuyor. Kredi için başvurular Vakıfbank şubelerinden yapılıyor. Bankanın internet sitesinde yer alan kısa formu doldurarak iletişim bilgilerini bırakanlara Vakıfbank tarafından geri dönüş yapılıyor. Bankanın uzman personeli en iyi ve kişiye özel konut kredisinin tespit edilmesi için tüm kredi kullanıcılarına yardımcı oluyor. Uzman bir ekip tarafından yürütülen ücretsiz danışmanlık hizmeti sayesinde en iyi konut kredisini yakalamak zor değil. Uygun maliyetli, düşük faizli konut kredisi arayanlar için Vakıfbank'ın Sonbahar Konut Kredisi kampanyası çok iyi kredi seçenekleri sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder