29 Eylül 2013 Pazar

İstanbul Prestij Park Tapular ve Kredi Hazır 3+1'ler 199 Bin TL

İstanbul Prestij Park projesinde 3+1 daireler 199.000 TL fiyatla satışta. Bir süredir televizyon reklamlarını izlediğimiz İstanbul Prestij Park cazip fiyatlarla, kolaylıkla ev sahibi olma fırsatı sunuyor. % 1 KDV avantajı ile sunulan proje Esenyurt'ta harika bir konumda inşa ediliyor. İstanbul Avrupa Yakası'nın en çok ilgi gören projelerinden biri olan İstanbul Prestij Park'ta 3+1 daireler 199.000 TL. Diğer daire seçenekleri ve satış fiyatları için projenin satış ofisiyle irtibat kurulması gerekiyor. İstanbul Prestij Park'ta tapular hazır durumda. Projeden ev sahibi olmak isteyenler Büyükşehir Belediyesi'nden onayı alınmış, proje ruhsatı olan, tapuları hemen teslim edilen garantili bir projeden ev satın almış oluyorlar. Firmanın en iyi bankalarla yapmış olduğu protokollerle cazip banka kredisi fırsatı sunuluyor.

İstanbul'un her noktasına kolay ulaşım imkanı sağlayan proje sadece özel araçlarla değil, toplu ulaşım araçlarıyla da kolayca evinize varma şansı sunuyor. Torium Alışveriş Merkezi, Media Markt ve Carrefour ve Marmara Park Alışveriş projenin çok yakınında bulunan AVM ve yaşam merkezlerinden birkaçı.

İstanbul Prestij Park projesi inşaatında bina güvenliğine ve sağlamlığına da çok önem veriliyor. Projenin inşaatı radye temel, fore kazık sistemi ve konvansiyonel inşaat tekniğiyle gerçekleştiriliyor.

Proje sunduğu kreş hizmeti ve çocuklara özel oyuncaklar ve oyun alanlarıyla da dikkat çekiyor. Çocuklarınızın yaşamak isteyeceği bir yer olacak olan İstanbul Prestij Park'ın kreşinde uzman eğitimciler görev alacak. Lüksü ve konforu bir araya getiren İstanbul Prestij Park yeşil bir çevre ve yürüyüş yolları gibi sosyal imkanları da sunuyor. Projede görev alan dekoratörler dairelerin dizaylarına uygun olacak şekilde buzdolabı, kurutmalı çamaşır makinesi, klima, mikrodalga gibi ürünleri en baştan yerleştiriyorlar. Projede wireless internet hizmeti de unutulmamış. Dairelerde dekoratif duvar kağıdı, alarm sistemli çelik kapı bulunuyor. Projenin güvenliği 7 gün 24 saat kapalı devre güvenlik kameraları ile sağlanacak. Kapalı ve açık otoparklar ise araç ve park sorununu ortadan kaldıracak şekilde düşünülmüş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder