19 Eylül 2013 Perşembe

Sadece Nüfus Cüzdanı ile 0.79 Faizli Garanti Bayram Kredisi

Garanti Bankası 2013 Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Garanti Bayram Kredisi % 0.79'dan başlayan faiz oranları kredi kullanma imkanı sunuyor. 30.000 TL'ye kadar limitle kredi kullanılabilen kampanyada 9 ay vadeyle 3.000 Lira Bayram Kredisi kullananlar % 0.79 aylık faiz oranından yararlanıyorlar. Bu vade ve tutarda 79 TL kredi tahsis ücreti ödeniyor. 60 aya varan vadelerde kullanılabilen Bayram Kredisi kampanyasında 36 ay ve 60 ay gibi vadelerde 250 TL dosya masrafı ve % 1.09 aylık faiz oranıyla 10.000 TL ya da 30.000 TL tutarlarında kredi kullanmak mümkün oluyor.

Garanti Bankası'nın diğer destek kredileri gibi bu ihtiyaç kredisi kampanyasında da başvurularda sadece nüfus cüzdanı yeterli oluyor. Kredi başvurularında nüfus cüzdanı dışında başka bir belge aranmıyor. Kredi kampanyasına katılmak için bankanın internet sitesini ziyaret ederek başvuru yapmak mümkün. Garanti Bankası şubelerine giderek de kolayca Bayram Kredisi başvurusu yapılabiliyor.

Garanti Bankası 2013 Kurban Bayramı kredisi televizyon reklamlarıyla tanıtılmaya başlandı. Bankaların Bayram Kredisi kampanyaları arasında uygun koşulları ve düşük faiz oranlarıyla ön plana çıkan kampanya hakkında olumlu yorumlar alınıyor. Kredi kampanyasının ttanıtım karakterleri olarak yine bankanın sevimli animasyon hayvanları kullanıldı. Bankanın Bayram Kredisi için başvuru kabulleri bütün hızıyla devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder