27 Eylül 2013 Cuma

Borçları Masrafları Tek Yerden Ödeyen TEB Mıknatıs Kredi

Sağa sola borçlar mı birikti? Ödenmesi gereken masraflar ve ortaya çıkan ihtiyaçlar mı var? Tüm bu borçların, ihtiyaçların ve masrafların değişik yerlerde olması artık kafanızı karıştırmasın. Tüm borçları ve yapılan masrafları tek yerde toplayarak ödemesini yapan TEB Mıknatıs Kredi tüm borçları mıknatıs gibi çekerek bir araya topluyor ve kolayca tek yerden ödenmesini sağlıyor. Üstelik geri ödemeler tam 36 ay taksitle yapılabiliyor.

TEB Mıknatıs Kredi kullanarak tüm bankalardaki kredi kartı ve ihtiyaç kredisi gibi borçları da kolayca kapatmak mümkün. Tüm borçları ve masrafları bir mıknatıs gibi toplayan ve kolayca ödenmesini sağlayan TEB Mıknatıs Kredi bugünlerde Selahattin Çakaler'in de dikkatini çekmişe benziyor. Televizyon reklamlarında yine TEB Hanım'la birlikte izlediğimiz Çakaler tüm borçlara ve ihtiyaçlara karşı aklındaki krediyi anlatıyor ve bu kredinin TEB'de olduğunu öğreniyor.

Daha önce de kolayca borçları bir araya toplayarak ödeme şansını sunmasıyla tanıdığımız TEB Mıknatıs Kredi, 2013 Eylül ayında bir kez daha cazip bir kampanyayla geldi. Mıknatıs Kredi'de yeni dönemde faiz oranı daha da indirimli. Krediyi kullananlar aylık % 0.49 faiz oranından yararlanıyorlar. TEB bireysel ihtiyaç kredileri 36 aya kadar taksitlerle kullanılıyor. Sağda solda ya da bankalarda birikmiş tüm borçların ödenmesi TEB Mıknatıs Kredi ile kolay hale geliyor. TEB Mıknatıs Kredi ile tüm borçlar kolayca kapatılıyor ve tüm ihtiyaçlar için nakit akışı sağlanmış oluyor. Düşük faiz oranı ve masraf tutarlarıyla dikkat çeken TEB Mıknatıs Kredi borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünen ya da yeni ihtiyaçlardan doğan masraflar için nakit arayanlar için harika bir kredi çözümü olarak görülüyor.

Eylül ayı kampanyası kapsamında 12 ay taksitle 5.000 TL tutarında TEB Mıknatıs Kredi alan bir müşteri 520 TL masraf tutarı ve 0.49 faiz oranı ile hesaplanan kredisi için aylık olarak 423 TL civarında taksit ödüyor. Kredi vadesi boyunca faiz oranı sabit kaldığı için ödenecek taksitler de bir artış söz konusu olmuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder