20 Eylül 2013 Cuma

TEB Bonus Taksitlendirme ve Öteleme Kampanyası

Peşin olarak ödemesini yaptığınız alışverişi sonradan taksitlendirmek ya da ödeme tarihini ertelemek ister misiniz? Eğer öyleyse TEB Bonus Kart’ın “İster Taksitlendir, İster Ötele” kampanyası tam size göre. TEB Bonus Kart sahipleri peşin alışverişlerini cazip oranlarla taksitlendiriyor ya da öteliyorlar. 100 TL ve üzerindeki tek seferde TEB Bonus Card kullanılarak yapılmış alışverişler için bu fırsat sunuluyor. 3 ay, 6 ay ya da 9 ay taksitlendirme fırsatı sunuluyor. Geri ödemelerini ertelemek isteyenler için ise 30 gün, 60 gün veya 90 gün öteleme fırsatını kullanıyorlar. TEB’in “İster Taksitlendir, İster Ötele” kampanyası TEB Bonus ile tek seferde yapılan 100 TL ve üzeri tüm alışverişler için geçerli.

Taksitlendirme / Öteleme işlemini TEB İnternet Şubesinden veya 0850 200 0 666 TEB Telefon Şubesinden yapmak mümkün. Otomatik ödeme talimatı olan tüm fatura ödemeleri de taksitlendiriliyor veya öteleniyor.

0850 200 0 666 TEB Telefon Şubesi'ni arayarak ya da TEB internet şubesine girip ilgili menüde bulunan Taksitlendir / Ötele seçeneğinden taksitlendirme ya da öteleme yapmak mümkün.

Taksitlendirme ve ötelemenin maliyetinin ne olacağını merak edenler için de söyleyelim: Taksitlendirme işleminde alışveriş tutarı üzerinden; 3 taksit için % 0.99, 6 taksit için % 3 ve 9 taksit için % 5 komisyon alınıyor.

Erteleme işlemi için uygulanan işlem ücreti ise; 30 gün erteleme için % 0.99, 60 gün erteleme için % 4.20 ve 90 gün erteleme için % 6.35 olarak uygulanıyor.

Taksitlendirme ya da erteleme imkanından yararlanmak için hesap kesim tarihinden önce, henüz dönem borcu belirlenmeden ve ekstre kesilmeden taksitlendirme ya da öteleme talebinin bankaya iletilmiş olması gerekiyor. Aynı alışveriş için hem taksitlendirme hem de erteleme yapılamıyor. Kampanyaya katılmak için alışverişlerin yurtiçinde yapılmış olması gerekiyor.

TEB Bonus Kart, TEB Total Card, TEB She Card, ÜniversiTEB Bonus Card ve TEB Platinum Doktor Card sahipleri kampanyadan yararlanabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder