20 Eylül 2013 Cuma

Garanti Bankası'ndan Destek Kredisi Alana Bedava Kredi

Garanti Bankası ilginç bir kredi kampanyasıyla yine çok konuşulacak bir ilke imza atıyor. Garanti'den ihtiyaç kredisi kullananlar aynı zamanda bedava kredi kullanmaya hak kazanıyorlar. Bu tutar alınan asıl kredinin % 20'si olarak belirlendi. En fazla 2.000 TL'ye kadar Bedava Kredi kullanmak mümkün. Bedava Kredi ne anlama geliyor, bunu da açıklayalım. Bedava Kredi ile faiz, kredi kullandırım ücret, dosya masrafı, komisyon vb. ödemeden kredi kullanılabiliyor. 12 taksit kredi seçeneğini tercih edenler, en az 2.500 TL kredi kullanmaları durumunda Bedava Kredi kullanmaya hak kazanıyorlar.

Örneklerle anlatmak gerekirse 5.000 TL ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda bu rakamdan ayrı olarak 1.000 TL tutarında Bedava Kredi alınabiliyor. 2.500 TL kredi çekenler için bu tutar 500 TL oluyor. 10.000 TL ve üzerindeki rakamlarda olan kredi kullanımları içinse Garanti'den 2.000 TL Bedava Kredi çekilebiliyor.

Garanti Bankası ihtiyaç kredileri Bireysel Destek Kredileri kapsamında kullandırılıyor. Bireysel ihtiyaç kredilerinde faiz oranları % 0.48'den başlıyor. 60 aya kadar vadelerde kredi kullanmak mümkün oluyor. Garanti Destek Kredisi kampanyalarıyla maksimum 50.000 TL bireysel ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor.

Garanti Bankası'nda bugünlerde son hızıyla Bayram Kredisi kampanyası devam ediyor. Televizyon reklamlarını izlemeye başladığımız Garanti Bankası Kurban Bayramı Kredisi cazip faiz oranlarıyla sunuluyor. Garanti Bankası Destek Kredisi başvuruları sadece nüfus cüzdanı ile yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder