20 Eylül 2013 Cuma

3280 Kredi Deniz'den Cebimde Bayram Kredisi

Bayram yaklaşırken Denizbank'ın 2013 Kurban Bayram Kredisi başvuruları da başladı. Çok değişik bir ödeme planı ve anlayışla dizayn edilmiş olan Denizbank Kurban Bayramı Kredisi kullananlar bayram aylarında taksit ödemiyorlar. Bayram ayları taksitsiz kredi fırsatından yararlananlar bayram aylarında ödemelerine bayram tatili veriyor. Cebimde Kredi'nin yeni bir sürprizi olan kampanyanın kurallarına göre bayramlara rastlayan aylarda taksit ödemiyorlar. Kredinin geri ödeme süresince Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramına denk gelen aylarda kredi taksit ödemesi yapılmıyor. Çok değişik ve şaşırtıcı bir geri ödeme yapılanmasına sahip olan kampanyanın olumlu yorumlar alması ve büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Eylül ayında başlayan 3280 Cebimde Kredi Bayram kampanyasına Ekim ayında da devam ediyor. Kredi kampanyasına son başvuru tarihi olarak 11 Ekim belirlendi. Bu tarihe kadar Denizbank Cebimde Kredi Bayram Kredisi başvurusu yapılabilecek. Cebimde Kredi için cepten başvuru yapmak oldukça kolay. Başvuru için SMS gönderilmesi gereken numara 3280. KREDIM yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını ekleyerek 3280'e SMS gönderenler kolayca Denizbank Cebimde Kredi başvurusu yapmış oluyorlar.

Cebimde Kredi Bayram Kredisi dosya masrafsız olarak kullandırılıyor. Düşük faiz oranları ve uzun vadelerle alınabilen Denizbank Bayram Kredisi'nin televizyon reklamlarında bu kez Robinson Dede ve torunu Cuma'nın bayram harçlığı pazarlığını izliyoruz. Robinson Dede'nin Denizbank'tan Bayram Kredisi almaya karar vermesiyle bayram harçlığı konusu tatlıya bağlanıyor. Bu yepyeni ve çok değişik kredi kampanyasıyla Kurban Bayramı'nda da Hayat Deniz'de Güzel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder