27 Eylül 2013 Cuma

Halkbank Gülen Emekli Kredisi Başvurusu Nasıl ve Nereye Yapılır

Emekli maaşını Halkbank'tan alan ya da almayı taahhüt eden emekliler için Halk Bankası'nda çok özel bir kredi var. Emeklilere gösterdiği özen ve saygıyı ifade etmek isteyen Halkbank sadece emekli müşterilerine özel cazip faizli, esnek ödeme koşulları olan bir ihtiyaç kredisi sunuyor: Gülen Emekli Kredisi.

Maaş ödemelerini Halkbank aracılığıyla alan ya da bunun için başvuru yapan tüm SGK emeklilerine yönelik olan Gülen Emekli Kredisi 60 aya kadar vadelerle kullanılıyor. Kredinin faiz oranı aylık % 1.25. Halkbnak'ın ihtiyaç kredilerinde uyguladığı % 1.30'luk orana göre düşük faizli olan Halkbank Emekli Kredisi asgari 200 TL olmak üzere kullanılan kredi tutarının % 1'i oranında dosya ücretiyle kullandırılıyor. Diğer Halkbank ihtiyaç kredilerinde bu rakam asgari 250 TL olarak uygulanıyor. Kredi kullananların hayat sigortası yaptırması gerekiyor ve hayat sigortası için ortalama ödenen prim tutarı da örnek olarak 10.000 TL Gülen Emekli Kredisi için 137 TL civarında oluşuyor.

Tüm faiz ve masraflarla birlikte Gülen Emekli Kredisi'nin yıllık maliyeti % 20'nin altında kalıyor ve % 19.66 olarak gerçekleşiyor. Diğer ihtiyaç kredilerinin toplam yıllık maliyetleriyle karşılaştırıldığında Halk Bankası'nın emeklilere özel kredisi Gülen Emekli Kredisi'nin maliyeti oldukça cazip gözüküyor. Emeklilere 60 aya varan vadelerle geri ödeme yapma imkanı sunulması da ayrı bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor ve aylık taksit tutarlarının küçülmesini ve kolayca ödenebilir olmasını sağlıyor.

Halkbank Gülen Emekli Kredisi başvurusunda gelir belgesi olarak SGK Emekli Belgesi ve Emekli Maaş Hesap Cüzdanı talep ediliyor. Bunun yanında herhangi bir kimlik belgesi ve ikametgah belgesi ya da fatura isteniyor. Halkbank Gülen Emekli Kredisi başvuruları halk Bankası şubelerine yapılıyor. Kampanyanın belirli bir son başvuru tarihi olmamakla birlikte kampanya koşullarla zaman zaman yenilenerek değiştiriliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder