29 Eylül 2013 Pazar

Süper Kredi Masrafsız 36 Ay Vadeli 9000 TL Günde 10 Lira Taksitle

Yapı Kredi Bankası'nın Masrafsız Süper Kredi kampanyalarından bir yenisi halen devam ediyor. Kredi başvurusunun 4411'e SMS göndererek kolaylıkla yapılabildiği kampanya ile günde 10 TL taksitle 9.000 TL ihtiyaç kredisi alınabiliyor. Bu yeni Süper Kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler değişik başvuru kanallarından kredi başvurusu yapabiliyorlar. Yapı Kredi Bankası'nın internet sitesini ziyaret ederek Kredi Şimdi yoluyla Süper Kredi başvurusu yapmak mümkün. en klasik kredi başvuru yöntemini tercih ederek başvurusunu şubeden yapmayı seçenler için en yakın Yapı Kredi Bankası şubesi ziyaretlerini bekliyor. Yapı Kredi'nin Telefon Bankacılığı numarası olan 444 0 444'ü tuşlayarak da başvuru yapılabiliyor. En yakın Yapı Kredi ATM’sine giderek de Süper Kredi için başvuru gerçekleştirilebiliyor.

Yapı Kredi Bankası'nın popüler ve çok büyük ilgi gören ihtiyaç kredisi ürünü Süper Kredi'de her zaman uyugn koşullarla bir kredi yakalamak mümkün. Süper Kredi'de fırsatlar asla bitmiyor. Süper Kredi şimdi de masrafsız ve 36 ay olarak 9.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. Üstelik günde sadece 10 TL taksitle, aylık % 1.07 faiz oranıyla. Kampanyada sigorta tutarı ise 49 TL civarında. 36 ay vadeli olarak 9.000 TL kredi almanız durumunda günde 10 TL civarında bir taksit ödemesine denk gelen aylık 314 TL taksit ödemesi yapıyorsunuz. Süper Kredi dosya masrafsız olarak kullanılıyor.

Süper Kredi başvurusunu cep telefonundan yapmak isteyenlerin 4411'e SMS atmaları gerekiyor. Aralarında boşluk bırakarak Bireysel yazıp TC kimlik numarası ve aylık net geliri yazarak 4411'e SMS olarak göndermek Süper Kredi başvurusu için yeterli oluyor.

Yapı Kredi Bankası kredi başvurularında nüfus cüzdanı ve gelir belgesi fotokopileri ve son 3 aya ait bir su, elektrik, doğalgaz, internet gibi abonelik faturası ya da ikametgah belgesi isteniyor. Emekliler sadece nüfus cüzdanı ile, kamu çalışanları ise nüfus cüzdanı ve kamu kurum kimlikleriyle başvuru yapabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder