25 Eylül 2013 Çarşamba

Cazip Faizlerle Geleneksel Bayram Kredisi İş Bankası'nda

İş Bankası Kurban Bayramı öncesi geleneğini bu yıl da bozmadı. Banka her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyalarıyla tanınıyor. Bu yıl da her iki bayram öncesinde cazip faizli Bayram Kredisi kampanyaları ihmal edilmedi. Banka tarafından başlatılan yeni kredi kampanyasıyla Geleneksel Bayram Kredi'sinin startı verildi. İş Bankası Bayram Kredisi yine cazip faiz oranlarıyla sunuluyor. Kampanyada aylık faiz oranı % 0.89'dan başlıyor. Ayrıca % 1.05 ve % 1.06 gibi cazip faiz oranlarından yararlanarak kredi kullanmak da mümkün oluyor. Kredi tahsis ücreti ödemeden Bayram Kredisi almak isteyenler ise % 1.15 aylık faiz oranıyla kredi alıyorlar.

İş Bankası Bayram Kredisi için bankanın sitesinde yer alan kredi örneklemelerine göz attığımızda 12 ay vadeli olarak 150 TL kredi tahsis ücreti ve 37.50 TL sigorta bedeli ile sunulan 5.000 TL kredi için aylık % 0.89 faiz oranının geçerli olduğunu görüyoruz. Ancak kampanyanın kullanılabilecek kredi limiti çok daha yüksek. Kampanya kapsamında 35.000 TL'ye kadar Bayram Kredisi kullanmak mümkün.

Bordrolu çalışanlar ve emekli müşteriler 60 aya kadar vadelerle Bayram Kredisi alabilirken bunların dışında kalan herkes 36 ay kadr vadelerle İş Bankası Bayram Kredisi kullanabiliyor. Kampanya için verilen örneklere baktığımızda 200 TL kredi tahsis ücretiyle 10.000 TL, 20.000 TL ve 35.000 TL gibi rakamlarla Bayram Kredisi çekmenin mümkün olduğunun gözlemliyoruz. Bu rakamlar için 36 aya kadar uygulanan aylık faiz oranı % 1.05 iken bunun üzerinde 60 ay kadar vadelerde % 1.06 aylı faiz oranı geçerli oluyor. Ödenecek toplam sigorta bedeli ise kullanılan kredinin tutarına ve tercih edilen vadeye göre değişiyor. Hayat sigortası primi kullanılacak kredinin binde 7.5 gibi bir oranına denk geliyor ve yıllık olarak hesaplanıyor. Bu nedenle örneğin 24 ay vadeli ya da 36 ay vadeli kredi çekenlerin ödeyecekleri yıllık sigorta primi aynı olmasına rağmen kredi geri ödeme süreleri farklı olduğu için ödeyecekleri toplam sigorta primi farklılık gösteriyor.

Cazip faizlerle sunulan Geleneksel İş Bankası Bayram Kredisi için son başvuru tarihi 22 Ekim 2013 olarak açıklandı. Kredi başvuruları 4402'ye kısa mesaj atılarak da yapılabiliyor. 4402'ye mesaj gönderirken NAKİT yazıldıktan sonra birer boşluk bırakarak TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİR bilgilerinin girilmesi gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder