2 Ekim 2013 Çarşamba

Yapı Kredi Bankası 0 Faizli Esnaf Kredisi 2014 Ödemeli

Yapı Kredi Bankası'nın Esnaf Kredisi kampanyası yenilenerek sürüyor. 0 faizli kredi imkanı tanıyan Yapı Kredi Esnaf Kredisi kampanyasında daha önceki limitler artırıldı. Buna göre bankanın esnafa yönelik bankacılık hizmetlerinde kolaylık ve avantajlar sağlayan Çam ve Sedir paketlerinden birini alan esnafa 10.000 TL 0 faizli kredi imkanı var. Daha önce 0 faizli kredinin üst limiti 5.000 Lira'ydı. Kredi kampanyasında 12 ay vadeli olarak 0 faizli 10.000 TL kredi kullanılabiliyor. Kredinin dosya masrafı tutarı ise 500 Lira olarak uygulanıyor. Yapı Kredi'nin esnafa yönelik bankacılık paketlerinden birini satın almayanlar aynı krediyi % 0.49 faiz oranıyla kullanıyorlar.

Kredi kampanyasında 100 Bin TL'ye Esnaf Kredisi'nden faydalanmak mümkün. Tüm kredi vade ve tutarları için 500 Lira sabit dosya masrafı var. 100.000 TL kredi için paket sahiplerine % 0.99, paket sahibi olmayanlara % 1.09 faiz oranları uygulanıyor. Yapı Kredi Bankası'nın esnafa özel kredi kampanyasında maksimum vade 24 ay. Kredi kampanyasında 0 faiz ve indirimli faiz oranlarından 1 Ekim tarihinden sonra bankacılık paketlerinden birini alan esnaf yararlanıyor.

Kredi kampanyasının bir diğer özelliği ise erteleme imkanının tanınması. Kredi taksitlerinin ertelenmesinin mümkün olduğu kampanyada ilk ödemeler 2014 yılında başlıyor. Bayram öncesi ve sonbahar aylarında yaşanacak nakit ihtiyacını sorunsuz aşmak için mükemmel bir kredi çözümü gözüken Yapı Kredi Bankası Esnaf Kredisi'nin yine olumlu yorumlar alması bekleniyor. Yapı Kredi Bankası sunduğu bankacılık hizmetleriyle ve bankacılık işlemlerinden oluşan paketleriyle esnafın hayatını kolaylaştırırken düşük maliyetli esnaf kredileriyle de nakit para ihtiyacına çözüm üretiyor. Uygun maliyetli kredi arayan esnafın en çok uğradığı bankların başında bugünlerde Yapı Kredi Bankası geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder