1 Kasım 2013 Cuma

Şekerbank Emekli Kredisi Kampanyası ile 3 Ay Erteleme ve Düşük Faiz

Şekerbank SGK emeklilerine yönelik düşük faizli kredi kampanyasını sürdürüyor. Masrafsız Sonbahar Kredisi kampanyası adıyla tanıtılan kredi kampanyası adı üstünde masrafsız olarak devam ediyor. Şekerbank'ın kredi kampanyasına Emekli Sandığı, SSK ve Bağkur emeklileri, kısacası tüm SGK emeklileri başvuru yapabiliyor. Şekerbank Emekli Kredisi kampanyası 50.000 TL’ye kadar limitle sunuluyor. Tüm ihtiyaçlar için kullanılabilen Emekli Kredisinden yararlananlar masraf ödemeden kredi kullanmanın ayrıcalığını yaşıyor. Kampanyanın bir diğer artısı ise 3 ay erteleme seçeneği bulunması. Masrafsız ve 3 ay erteleme seçeneğiyle ve düşük faiz oranlarıyla kullanılabilen Şekerbank Emekli Kredisi 60 ay vadeye kadar taksit imkanı sunuyor.

Şekerbank’ın SGK emeklilerine özel olarak hazırladığı kampanyadan yararlanan emekliler 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. olarak belirlendi. 3 ay, 12 ay, 24 ay, 36 ay ve 48 ay gibi farklı vade seçenekleri sunulan kredi kampanyasında tüm vadeler için uygulanan aylık faiz oranı % 1.19 olarak belirlendi.

Şekerbank'ın Sonbahara özel Emekli Kredisi kampanyasında örnek olarak 10.000 TL tutarında kredi kullananlar ve 60 ay vadeyi tercih edenler ayda 249 TL taksit ödüyorlar. Yine 60 ay vadeli olarak 50.000 TL kredi kullananlar ise 60 ay aylık 1.257 TL taksitlerle geri ödeme yapabiliyorlar.

Şekerbank’ın tüm emeklilere açık olan kredi kampanyasıyla ilgili daha ayrıntılı bilgi tüm Şekerbank şubelerinden alınabiliyor. Bankanın internet sitesine giriş yaparak sitede bulunan kredi hesaplama aracını kullanarak hangi tutarda kredi için ne kadar taksit ödeneceğini kolaylıkla hesaplamak mümkün. Şekerbank uygun kredi seçenekleriyle emeklilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder