8 Kasım 2013 Cuma

Denizbank Kamu Çalışanı Kredisi 0,77 Faiz Şubatta Ödemeli

Denizbank'a gelen kamu çalışanları yaşadı. Kasım ayının sonuna kadar başvuru yapılacak kredi kampanyası ile kamu çalışanlarına özel %0.77’den başlayan faiz oranları ile kkredi kullanma imkanı var. Denizbank kamu çalışanları için 77 aya varan vade imkanı sunuyor. Denizbank kamu çalışanı kredisi masrafsız olarak sunuluyor. İhtiyaç kredisi için iyi bir fırsat yakalamak isteyen kamulular maaşlarının 17 katına kadar kredi kullanabiliyorlar. Denizbank Kamu Kredisi'nin avantajları bunlarla da bitmiyor. Erteleme seçeneğinden yararlanan kamu çalışanları kredi geri ödemelerini gelecek yılın Şubat ayında başlatabiliyorlar.

Denizbank'ın kamu personeline sunduğu kampanyadan doktordan, öğretmene; askerden mühendise kadar tüm kamu çalışanları faydalanabiliyor. Denizbank'tan kredi kullanan kamu çalışanları kredilerini şimdi alıyor, ödemelerini Şubat'ta yapmaya başlıyor. 0.77'den başlayan faiz oranlarıyla sunulan kredi 77 aya kadar vadelerle kolayca kullanılabiliyor. Kredi fırsatından yararlanan kamu çalışanları maaşlarının 17 katına kadar ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Kampanyada dosya masrafı yok. Dosya masrafsız kredi için üst limit 50.000 TL olarak açıklandı. Kampanyadan yararlanmak için en az 1.000 TL maaş alıyor olmak gerekli. Kamuda maaşların bunun çok üzerinde olduğu göz önüne alındığında tüm kamu çalışanların kampanyadan yararlanabileceklerini söyleyebiliriz.

Denizbank'ın Kasım ayına özel kamu çalışanı kredisi ile kredi kullanarak 10.000 TL çeken bir çalışan 77 ay vadede aylık sadece 205 TL taksitle geri ödeme yapıyor. % 0,77 faiz oranı sadece 12 ay vade için geçerli oluyor. 24 ay, 36 ay, 48 ay, 60 ay ve 77 ay gibi diğer vadelerde ise yine düşük bir aylık faiz oranı olan % 1.07 faiz uygulanıyor. Kampanyada dosya masrafı olmaması kampanyanın önemli bir artısı. Bu sayede kredi maliyeti yükselmiyor ve faizlerin düşüklüğü gerçekten bir anlam ifade ediyor.

Denizbank daha önce de kamu çalışanlarına yönelik kredi kampanyaları düzenlemiş ve her zaman olumlu yorumlar almıştı. Bu kez de büyük ilgi görmesi beklenen kredi kampanyası için başvurular 30 Kasım tarihine kadar yapılabilecek. Kredi kefilsiz ve prosedürsüz olarak kullanılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder