14 Kasım 2013 Perşembe

ING Bank Mini Kredi 5.000 TL'ye Kadar % 0,37 Faiz Oranı ile

ING Bank küçük tutarlardaki kredi ihtiyaçları için kolay alınan, kolay geri ödenen Mini Kredi kampanyalarını sürdürüyor. Kredi düşük faiz oranlarıyla dikkat çekiyor. Uygun koşullarla anında alınabilecek ihtiyaç kredisi arayanlar için ING Bank Mini Kredi çok cazip bir fırsat. Uygun taksitlerle geri ödeme imkanı sunan ING Bank Mini Kredi ile 5.000 TL'ye kadar nakit ihtiyaçlarını hemen karşılamak mümkün. 12 ay vade için 5.000 TL'ye kadar uygulanan faiz oranı ise sadece % 0,37. ING Bank Mini Kredi 300 TL dosya masrafı ve 20 TL istihbarat ücreti ödeyerek hemen kullanılabiliyor.

ING Bank acil para ihtiyaçları için pratik bir kredi çözümü arayanlar için sunduğu Mini Kredi ile yormadan, üzmeden kredi kullandırıyor. Pratik, hızlı ve düşük maliyetli bir kredi seçeneği olan Mini Kredi 3 ay ile 12 ay arasındaki vadelerde alınabiliyor. ING Bank'a yapılan ihtiyaç kredisi başvuruları genellikle aynı gün içinde sonuçlandırılıyor ve kredi kullanıma hazır hale geliyor. Sabah saatlerinde ve eksiksiz olarak yapılan başvuruyla aynı gün içinde kredi kullanmak mümkün oluyor.

ING Bank'ın diğer kredi kampanyaları da hız kesmeden devam ediyor. Son kampanyalar arasında Düşük Masraflı Kredi kampanyası dikkat çekiyor. Kampanya ile % 1,29 faiz oranı ve 99 TL dosya masrafıyla 100.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kampanyada 60 aya kadar vadelerde taksitlendirme yapmak mümkün. ING Bank'ın bir diğer popüler ihtiyaç kredisi ING Taze Kredi ise çok değişik bir konsepte sahip. ING Taze Kredi Migros Mağazaları'nda hemen kullanılabiliyor. Kredi masrafsız ve kesintisiz olarak 15.000 TL'ye kadar üst limite sahip. ING Bank'ın PTT işirliğiyle gerçekleştirdiği Kredi Postam ise PTT işyerlerinde kullanılabiliyor. Hayat sigortası yaptırma şartının aranmadığı Kredi Postam ile 30.000 TL'ye kadar kredi çekmek mümkün. Kredi Postam başvuruları PTT işyerlerinden yapılıyor. Geri ödemeler de yine PTT şubelerine yapılıyor. ING Bank'ın şubelerinin bulunmadığı yerlerde hayatı kolaylaştıran bir çözüm sunan Kredi Postam, ING Bank ve PTT işbirliğinin getirdiği son hizmetlerden biri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder