25 Ekim 2013 Cuma

Odeabank Axess Kampanyaları 12 Taksitle 1000 TL Avans ve 3 Taksitli Alışveriş

Odeabank kredi kartı olarak Bank'O Card ismini benimsemişti. Ancak bankanın Türkiye piyasasına girdiği ilk günlerden beri Axess ile anlaşacağı söyleniyordu. Ekim ayı itibarıyla bu gerçek oldu ve Odeabank kredi kartı ürünleri arasına Axess'i de ekledi. Odeabank Axess kart, Bank'O Card Axess adıyla anılacak. Odeabank Axess kart ile 250 binin üzerindeki Akbank Axess işyerinde sunulan imkanlardan yararlanmak mümkün.

Bank'O Card Axess değişik imkanlar sunan yepyeni bir kampanyayla kredi kartı dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Tanıtımlarında Hülya Avşar'ın yer aldığı yeni kampanya peşin alışverişe 3 taksit ve faizsiz, masrafsız 1.000 TL 12 taksitli avans olanağı sunuyor.

Odeabank Bank'O Card Axess ile yurt içinde ve yurt dışında, 100 TL ve üzerindeki tutarlarda yapılan peşin alışverişler için 3 taksit yaptırılabiliyor. Nakit ihtiyaçlarını hemen karşılamak isteyenler ise Bank'O Card Axess ile 12 taksitli olarak 1.000 TL avans çekebiliyorlar ve herhangi bir faiz ya da ücret ödemiyorlar. Ücret / faiz ödeyerek 15.000 TL'ye kadar taksitli avans kullanmak da mümkün. Taksitli avans kredi kartı nakit çekim limitleri dahilinde kullanılabiliyor.

Odeabank Bank'O Card Axess alanlar ilk alışverişlerinde 50 TL'ye kadar chip para kazanabiliyorlar. 50 TL ve üzerindeki ilk alışveriş 50 TL chip para kazandırırken, 50 TL'nin altında kalan ilk alışverişler kendi tutarları kadar chip para kazandırıyor.

Kampanyadan 31 Aralık tarihine kadar sadece 1 TL ücret karşılığında yararlanmak mümkün. 1 TL katılım ücreti ilk ekstreye yansıtılıyor.

Odeabank Axess kredi kartı olmayanlar Odeabank şubelerinden başvuru yapabilecekleri gibi kart için özel olarak hazırlanmış web sitesi üzerinden de Bank'O Card Axess başvurusu yapabiliyorlar. Odeabank Bank'O Card Axess şimdiden kullanıcılarından olumlu yorumlar almaya başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder