20 Kasım 2013 Çarşamba

50 Bin Lira Kredi Finansbank'ta Esnafı Bekliyor

Televizyon reklamını izlemeye başladığımız yeni Kobi Para Cepte kampanyasıyla 50 Bin Lira kredi Finansbank'ta esnafı bekliyor. Üstelik sabahtan sms atanlar aynı gün içinde krediyi alıyorlar. Kısa mesaj göndererek ön onayın alındığı kredi kampanyasında düşük faiz oranlarıyla 50 Bin TL'ye kadar hemen kredi kullanmak mümkün. Sabah kredi başvurusu yapanlar aynı gün içinde kredilerine kavuşuyorlar. Finansbank Kobi Para Cepte'nin son kampanyasına katılarak 50.000 TL'ye kadar esnaf ve kobi kredisi kullanmak için başvuru yapmak çok kolay. 50 Bin Liraya kadar aynı gün kredi Finansbank'ta kullanıcısı olan esnaf ve kobileri bekliyor.

Cep telefonundan kısa mesaj göndererek başvuru yapmak için TC kimlik numarasını 7646'ya göndermek yetiyor. Cepten yapılan hızlı kredi başvurusu süreci hızlandırıyor. Banka tarafından gönderilen ve ön onay niteliği taşıyan yanıt mesajının ardından gerekli evraklarla birlikte en yakın Finansbank şubesinin kapısından içeri girmek yeterli. Kredi başvuru mesajının firma sahibi ya da firma ortağının kimlik numarası yazılarak yapılması gerekiyor.

Sabah yapılan kredi başvuruları aynı gün içinde değerlendiriliyor ve sonuçlandırılıyor. Böylece esnaf kredi başvurusu yaptığı gün kredisini kullanmış oluyor. Yıllık cirosu 2 milyon TL'ye kadar olan işletmeler kampanyaya başvuru yapabiliyorlar.

Kampanya kapsamında kredi başvurusu yapmak isteyen kobi ve esnaftan istenen belgeler ise şunlar: Şahıs firması olanlardan kimlik fotokopisi, vergi levhası, imza beyannamesi, esnaf sicil kayıt beyannamesi ya da oda kayıt belgesi talep ediliyor. Limited ve Anonim Şirketlerin başvuru yapmaları haline ise kendilerinden ortakların ve yetkililerin kimlik fotokopileri, vergi levhası, imza sirküleri / beyannamesi, kayıtlı olunan Ticaret Odasından alınmış son döneme ait Ticaret Sicil Belgesi ya da Faaliyet Belgesi ve Oda Kayıt Belgesi, şirketin ortaklık ve son sermaye yapısını gösteren, kuruluş ve ünvan bilgilerinin bulunduğu Ticaret Sicil Gazetesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder