18 Kasım 2013 Pazartesi

Aynı Gün Esnaf Kredisi Finansbank'ta TC Kimlik Numarasını 7646'ya SMS At

50.000 TL kredi Finansbank'ta esnafı bekliyor. Televizyon reklamlarıyla kredi piyasasına etkileyici bir giriş yapan kampanya gerçekten çok cazip gözüküyor. Aynı gün içinde kredi kullanma imkanı var. Üstelik kredinin üst limiti oldukça doyurucu bir rakam. Tam 50.000 TL. Kobi Para Cepte kampanyalarının parçası olarak düzenlenen bu yeni kredi kampanyasıyla esnaf ve kobiler nakit sorunlarını aşmak konusunda yeni bir kaynağa ulaşıyor ve derin bir nefes alıyor. Esnaf ve kobilere yönelik olarak düzenlenen kredi kampanyasında düşük faiz oranları uygulanıyor.

50 bin Liraya kadar kredi kullanmak isteyen esnaf ve kobilerin yapması gereken şey çok basit: TC kimlik numaralarını yazarak 7646'ya kısa mesaj olarak göndermek. Hızlı başvuru hattı olarak düzenlenen numaraya SMS atarak başvuru yapmak kredi başvurusu inceleme sürecini hızlandırıyor. Kimlik numarası olarak işletme sahibinin ya da ortağının kendi kimlik numarasının yazılması gerekiyor. Cep telefonuyla SMS atarak yapılan kredi başvurusunun ardından çok kısa süre içinde yine aynı numaraya kredi başvuru sonucu geliyor. Gelen cevap olumlu ise bu cevap ön onay niteliğini taşıyor, ancak başvuru sürecini hızlandırıcı etki yapıyor. Çünkü ön onayı aldıktan sonra gerekli evraklarla Finansbank şubelerine gidenler aynı gün içinde kredilerini kullanabiliyorlar. Sabah saatlerinde ön onay mesajı ve eksiksiz belgelerle en yakındaki herhangi bir Finansbank şubesine gidenler kredi başvurularını hemen tamamlayarak aynı gün içinde kredilerini alabiliyorlar. Esnafa ve kobilere yönelik olarak kullandırılan kredi, ticari kredi niteliğini taşıyor. Ön onay alınmış olsa bile kredi konusunda son kararı verme yetkisi banka şubesinde bulunuyor.

Esnafa ve kobilere hızlı ve kolay bir nakit imkanı sağlayan kampanyadan yıllık ciroları 2 milyon TL'ye kadar olan işletmeler yararlanabiliyorlar. Yeniden hatırlatmak gerekirse kredi kampanyasında kullanılabilecek üst kredi sınırı 50.000 TL. Kredi başvurusu için TC kimlik numarasının yazılarak 7646 numaralı başvuru hattına SMS atılması yeterli oluyor. Evrakları eksiksiz olarak sabah saatlerinde Finansbank şubelerine gidenler şubenin kredi vermeyi onaylaması durumunda aynı gün içinde kredilerini alabiliyorlar. Finansbank cazip kredi kampanylarıyla yalnız esnafa değil toplumun tüm kesimlerine desteğini sürdürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder