26 Kasım 2013 Salı

Finansbank 200 TL Hediyeli Emekli Maaşı Taşıma Kampanyası

Finansbank'tan emeklilere 200 TL hediye. Finansbank'ın emeklilere özel hediyeli maaş taşıma kampanyası devam ediyor. Emekli maaşı ödemelerini Finansbank'a taşıyanlar ve 24 ay boyunca emekli maaşını Finansbank'tan almayı taahhüt ederek Kredili Mevduat Hesabı açtıranlara 200 TL hediye var. Kampanyaya katılmak için aylık maaş tutarının en az 500 TL olması gerekiyor. 3 ayda bir maaş alan emekliler için ise 3 aylık maaş tutarının 1.500 TL'nin altında olmaması gerekli.

Emekli maaşı ödemeleri için en az 24 ay süreyle Finansbank'ı tercih edenler Kredili Mevduat Hesabı açtırmaları koşuluyla 200 TL hediyelerini kazanıyorlar. Kampanyadan yararlanmak için maaş taşıma için gerekli başvuruyu yapmış olmak ve Finansbank'ın Kredili Mevduat Hesabı olan Ay Sonu Hesabı formunu doldurarak banka şubesine teslim etmiş olmak gerekiyor. Bu işlemleri gerçekleştiren ve 1 Nisan 2014 tarihine kadar ilk emekli maaşını Finansbank'la almış olanlar 200 TL hediyeye hak kazanıyorlar. İlk maaşın yattığı ay içinde 200 TL hediye hesaba yatırılıyor. Kampanyadan kazanılan ödülün geri alınmaması için emekli maaşı ödemelerinin en az 24 ay boyunca Finansbank aracılığıyla gerçekleştirilmeye devam edilmesi gerekli.

Finansbank emeklilere yüzlerini güldürecek avantajlar sunan Emeklilik Paketi'ni öneriyor. Emeklilik Paketi sahipleri Türkiye'deki tüm banka ATM'lerinden hesaplarına ücretsiz ulaşıyorlar. Emekli maaşlarını Finansbank'tan alanlar banka kartlarıyla tüm banka ATM'lerinden ücretsiz olarak para çekebiliyor ve hesap bakiyelerine bakabiliyorlar.

Finansbank Emekli Paketi kullanıcıları faizsiz ve dosya masrafsız olarak emekli aylıklarının 4 katına ve 2.000 TL'ye kadar 6 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi çekebiliyorlar. Emekli maaşının yatırıldığı mevduat hesabı için herhangi bir hesap ücreti ödenmiyor. Finansbank emeklilere konut ve taşıt kredilerinde de avantajlı oranlar sunuyor. İnternet Bankacılığı kullanılarak yapılan havale ve EFT işlemlerinden de ücret alınmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder