22 Kasım 2013 Cuma

Odeabank Günde 3 TL'ye 3000 5 TL'ye 5000 Lira Kredi

Odeabank ihtiyaç kredisi kampanyasının süresi uzatıldı. Ekim ayında başlayan kampanya Kasım ayında da devam ediyor. Son tanıtımlarla 'Nakit Hazır' başlığı altında sunulan kampanya yaklaştığımız şu günlerde yeniden start aldı. Odeabank geçen süre içerisinde şube sayısını ve ülke genelindeki hizmet ağını genişletti. Türkiye'nin pek çok önemli şehrinde şube açan Odeabank yepyeni ve cazip bir banka seçeneği olarak Türk halkının gönlünü kazanmaya devam ediyor.

Son kredi kampanyasında % 1.30 faiz oranı uygulanırken 3.000 TL kredi için aylık ödenecek taksit tutarı 89 Lira olarak gerçekleşiyor. Bu da 48 ay vadede günlük 3 TL ödeme anlamına geliyor. 3.000 TL kredi için ödenecek dosya masrafı 130 TL olurken, sigorta ve vergiler dahil toplam masraf tutarı 153 Lira olarak hesaplanıyor. Günde 3 TL'ye 3.000 TL, 5 TL'ye 5.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası Kasım ayında devam ediyor. Büyük ilgi gören ve olumlu yorumlar alan kredi kampanyasının yeni yıl kredi kampanyasına dönüşmesi arzu ediliyor.

Odeabank'ın çok özel koşullara sahip son kredi kampanyasıyla 48 ay vadeli 3.000 TL kredi kullananlar ayda sadece 89 TL taksit ödüyorlar. Odeabank kredi kampanyasını kaçırmamak için acele etmek ve en yakın Odeabank şubesine uğramak gerekiyor.

Odeabank'ın ses getiren diğer ihtiyaç kredisi kampanyaları da devam ediyor. Öğretmenler gününe özel düzenlenen kredi kampanyasıyla öğretmenler için cazip oranlar sunuluyor. Odeabank'ta kamu çalışanları için maaşın 20 katına kadar kredi kullanma olanağı sunuluyor. Diğer bankalardaki kredi ve kart borçları daha uygun koşullarla Odeabank'a transfer edilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder