3 Kasım 2013 Pazar

4 Ay Ertelemeli Halkbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Halkbank Güz Tarifesi kredi kampanyasıyla 4 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kampanyadan yararlanarak kredi kullananlar taksit ödemelerini tam 4 ay sonra 2014 yılı içinde yapmaya başlıyorlar. Kredi kullanmak ancak ilk aylarda herhangi bir ödeme yapmayarak bütçelerini ayarlamak isteyenler için biçilmiş kaftan olan Halkbank Güz Tarifesi kredi kampanyası yeni yıl öncesi sunulan en cazip kampanyalardan biri. Özellikle henüz ödemeleri devam eden borçları ya da kredi taksitleri olanlar için düşünülebilecek olan kampanya ile taksitler ötelenerek zaman kazanılmış oluyor.

Halkbank'ın sonbahar aylarına özel Güz Tarifesi kampanyasıyla 60 aya varan vadelerde ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Bu da tam 5 yıla yayılan vade ve düşük aylık kredi taksitleri anlamına geliyor. Kampanyanın faiz oranlarının ve dosya masrafının da düşük olması kampanyayı cazip kılıyor ve kredi maliyetini düşürerek taksit tutarlarını azaltıyor. Kampanyada faiz oranlar % 1.01'den, dosya masrafı ise 5 TL'den başlıyor. Kampanyada ara ödeme ve esnek geri ödeme seçenekleri de sunuluyor. Ara ödemelerle kredi taksitleri küçültülürken, esnek ödeme kredi kullanıcısının gelir akışına ve gelir beklentilerine göre taksit ödemesi yapması fırsatını sunuyor.

Halkbank Güz Tarifesi sonbahar kredi kampanyasına katılarak ihtiyaç kredisi çekenler için maksimum kullanılabilecek kredi tutarı 50.000 TL. Örnek olarak 36 ay vadeli olarak 50.000 TL kredi kullananlar % 1.01 faiz oranı ve 199 TL dosya masrafı ile kredi geri ödeme planı oluşturabiliyor. Yine örnek olarak vermek gerekirse 60 ay vadeli 50.000 TL kredi kullanan bir Halkbank müşterisi dilerse 5 TL dosya masrafı ve % 1.11 faiz oranıyla kredi kullanabiliyor ya da 199 TL dosya masrafı ödeyerek aylık % 1.04 faiz oranından yararlanabiliyor. Halkbank'ın kredi kampanyaları sonbahar aylarında da tüm hızıyla devam ederken bankanın yılbaşı kredi kampanyasının hangi koşullarla ne zaman başlayacağı merakla bekleniyor. Halkbank ülkemizin en uygun koşullarla kredi imkanı sunan bankalarından biri olarak kredi kullanıcılarından her zaman güzel yorumlar alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder