20 Kasım 2013 Çarşamba

Denizbank 12 Taksitli 1500 TL Nakit Avans Yüzde 0 Faizli

Denizbank Bonus kart sahiplerine sağlanan avantajlar bitmek bilmiyor. Alışverişlerde pek çok imkan sağlayan ve bol bol Bonus kazandıran kart nakit avans kullanımı açısından da cazip fırsatlar sunuyor. Deniz Bonus kredi kartıyla 12 taksitli olarak 0 faizli 1.500 TL nakit avans kullanmak mümkün. Faiz ödemeden 12 taksitle 1.500 TL nakit avans için son tarih 31 Aralık. Nakit avans kullananlar 150 TL komisyon ödüyorlar.

SMS kanalıyla başvuru yapanlar tek SMS ile nakit avanslarını hesaplarına aktarabiliyorlar. Bunun ardından sadece en yakın ATM'ye gidip hesaptaki parayı çekmek kalıyor. Şubede beklemeden, bir tek SMS göndererek taksitli ya da tek seferde geri ödemeli olarak nakit avans çekmek mümkün. Kredi kartının nakit avans limitlerini aşmamak koşuluyla 10.000 TL'ye kadar nakit avans kullanmak mümkün. Bu arada bankanın ATM'lerdeki günlük çekim limitlerini de dikkate almak gerekiyor.

12 taksitli 1.500 TL faizsiz nakit avans kullanmak isteyenler için son trih 31 Aralık. Bu tarihe kadar cep telefonlarından PARA yazıp bir boşluk bırakarak Deniz Bonus kartın son 6 hanesini ve talep edilen tutarı yazarak 3280’e SMS göndermek gerekiyor. SMS ile nakit avans başvurularının bankada kart sahibi adına kayıtlı cep telefonundan yapılması gerekiyor.

SMS atarak başvuru imkanının yanında ATM, İnternet Bankacılığı ve Telefon Bankacılığı aracılığıyla da nakit avans ve taksitli nakit avans kullanmak mümkün. Ancak 0 faizli ve 12 taksitli 1.500 TL nakit avans kampanyası sadece SMS kanalıyla yapılan başvurularda geçerli.

Taksitli nakit avans yerine tek seferde geri ödemeli nakit avans çekmek de mümkün. Bu imkandan yararlanmak isteyenlerin NAKİT yazıp kartlarının son 6 hanesini ve çekmek istedikleri tutarı ekleyerek 3280’e SMS göndermeleri gerekiyor.

Mesajın bankaya ulaşmasının ardından cep telefonuna bankadan bir mesaj geliyor. Bu mesajda kullandırılacak avans tutarı, komisyon tutarı ve avansın yatacağı hesap bilgileri yazılı oluyor. Sözkonusu tutar ve hesap bilgilerini kabul edenlerin KABUL yazıp aynı numaraya kısa mesaj göndermesinin ardından mesajda yazılı olan tutar müşterinin banka hesabına yatırılıyor. KABUL mesajının gönderilmemesi durumunda ise başvuru geçersiz sayılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder