20 Kasım 2013 Çarşamba

65 Yaş Üzerine Kredi ING Bank'ta Hayat Sigortasız 36 Ay Vadeli

Bankalar kredi kullandırırken müşterilerinin belirli bir yaşın altında olmaları koşulu arıyorlar. Bu yaş genellikle 65 oluyor. 65 yaşın üzerindeyseniz bir bankadan kredi kullanmanız neredeyse imkansız, çünkü bankalar belirli bir yaşın üzerindeki kişilere ya kredi kullandırmıyor ya da bu konuda isteksiz davranıyorlar. Her konuda 'eski köye yeni adet' getrien ING Bank diğer bankacılık alanlarında olduğu gibi kredi yaş sınırı konusunda da bilinenleri değiştiriyor ve devrim niteliğinde bir yenilik yapıyor. ING Bank'ta 65 yaş üzerindekilerin de kredi kullanmaları mümkün. Kredi kullanmak isteyenlerden hayat sigortası yaptırmaları istenmiyor.

Sadece yaşları 65 ve üzeri olanların yararlanabilecekleri bu eşsiz kredi fırsatı ile 36 aya kadar ihtiyaç kredisi alınabiliyor. Kredi vade aralığı 12 ay ile 36 ay arasında. En az 12 ay vadeli, en fazla 36 ay vadeli olmak üzere kredi kullanmak mümkün. 65 yaş ve üzerindekiler ING Bank'tan 15.000 TL'ye kadar kredi kullanabiliyorlar. Kredi ürünü için uygulanan aylık faiz oranı % 1.63. Kredi kullananlar dosya masrafı olarak 75 TL, istihbarat ücreti olarak 20 TL ödüyorlar. Hayat sigortası yapılmadan kullanılabilen kredi ile 65 yaş ve üzerinde olanlar da istedikleri gibi bir ihtiyaç kredisi kullanmanın ayrıcalığını yaşıyorlar. 12 ay ile 36 ay arasındaki vadelerde geri ödeme imkanının sağlandığı 65 yaş ve üzerindekilere özel krediden yararlananlar bankalarda kredi arama sorununu kökünden hallediyorlar ve kredi ihtiyaçları için kalıcı bir çözüm sağlamış oluyorlar.

ING Bank'ın her yaştaki, her meslek grubundaki kredi kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışanların yanında emekliler için de düzenlenen cazip kampanyalar var. Kamu çalışanlarına, maaş müşterilerine, özel sektör çalışanlarına, bankcılık sektöründe çalışanlara ve serbest meslek sahipleri özel cazip kredi kampanyaları devam ediyor. Banka Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları için de cazip bir kredi kampanyasını sürdürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder