14 Kasım 2013 Perşembe

Eski Köye Yeni Adet Vade Beklemeye Son ING Turuncu Hesap

Bugünlerde televizyon reklamlarıyla yeniden ekranlarımıza konuk olan ING Bank Turuncu Hesap 'eski köye yeni adet, vade beklemeye son' sloganıyla tanıtımlarına devam ediyor. Vade derdi olmadan kazandıran ING Bank Turuncu Hesap 'hayatta beklemem' diyenler için günlük faiz getirisi sunuyor. Bir vadeli mevduat hesabı gibi faiz kazandıran ancak vadesiz mevduat hesabı gibi pek çok bankacılık işlemi yapmaya imkan tanıyan ING Turuncu Hesap günlük faiz getirisi kazandırıyor.

Eski köye yeni adet getiren Turuncu Hesap'la tanışanlar hesap açtırmalarının ardından ilk 60 gün boyunca % 9.50 Hoş Geldin Faizi oranlarından yararlanarak getiri elde ediyorlar. İlk 60 günlük dönemden sonra da yüksek düzeylerde faiz getirisi elde ediliyor. İlk ayın ardından 50.000 TL'ye kadar olan tutarlarda % 8.00 oranında, 50.000 TL'nin üzerindeki tutarlarda % 8.25 oranında piyasa şartlarının oldukça üstünde faiz geliri kazanılıyor. Açıklanan faiz oranları yıllık ve brüt faiz getirilerini ifade ediyor. Hoş geldin faizi ve avantajlı faiz oranları 100.000 TL'ye kadar olan tutarlar için geçerli oluyor.

ING Bank Turuncu Hesap'a istenildiği zaman para yatırılıyor ya da hesaptan para çekilebiliyor. İnternet Şubesi ve Telefon Bankacılığı’ndan yapılan EFT ve havale gibi bankacılık işlemleri vadesiz bir hesap gibi kolaylıkla yapılabiliyor. Üstelik EFT ve havale işlemleri için ücret ödenmiyor. Hesap açmak için herhangi bir alt limit bulunmayan Turuncu Hesap'ta faiz gecelik işliyor ve günlük olarak hesabınıza geçiyor. 1.000 TL'nin üzerindeki tutarlar için getiri elde edilen ING Turuncu Hesap'ta hesap işletim ücreti ya da yıllık ücret adı altında herhangi bir ücret alınmıyor.

ING Bank Turuncu Hesap herhangi bir ING şubesine giderek açılabiliyor. Ancak şubeye gitmeden Turuncu Hesap açtırmak isteyenler ING Bank'ın web sitesinde yer alan kısa iletişim formunu doldurarak banka yetkilerinin kendileriyle iletişime geçmesini sağlayabiliyorlar. ING Bank Turuncu Hesap için ING kredi kartlarından düzenli birikim talimatı verenler ayda en az 100 TL olmak koşuluyla Biriktiren Turuncu Hesap yoluyla düzenli birikim yapabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder