14 Kasım 2013 Perşembe

Şubat 2014 Ödemeli Dosya Masrafsız Denizbank Kamu Kredisi

Denizbank'ın 2014 Şubat ödemeli, dosya masrafsız Kamu Kredisi kampanyası Kasım ayının sonuna kadar devam edecek. Kolayca başvuru yapılan kredi kampanyası kefilsiz ve bekletmeksizin kredi kullanma imkanı sunuyor. Kamu personeline özel kredi kampanyasında dosya masrafı yok. Erteleme seçeneği ile kredi taksit ödemelerini Şubat ayında başlatma imkanı var. Kredi kampanyasında % 0.77’den başlayan faiz oranları var. Denizbank'ın kamu çalışanları için sunduğu bu çok özel ihtiyaç kredisi fırsatının bir diğer özelliği ise vade uzunluğu. Kampanya kapsamında 77 aya varan vadelerle kredi kullanma imkanı sunuluyor. Dosya masrafı ödemeden ihtiyaç kredisi kullanmak ve uzun vadelerden yararlanmak isteyen kamu çalışanları için bir sürpriz daha var. Kampanyaya katılan kamu çalışanları maaşlarının 17 katına kadar kredi kullanabiliyorlar. Dosya masrafsız olarak 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi için başvuru yapılabiliyor. Doktordan polise, askerden öğretmene tüm kamu çalışanlarının katılabildiği kampanyada tüm koşullar kredi kullanıcılarının lehine gibi gözüküyor.

Denizbank Her Derde Deva kredilerinin bir yenisi olarak sunulan Kamu Kredisi kampanyası daha önce de değişik tarihlerde düzenlenmiş ve olumlu yorumlar almıştı. Kampanyada 12 ay vade için % 0.77 faiz oranı uygulanırken başvuru yapmak için en az 1.000 TL maaş alıyor olmak gerekiyor. Kamuda bu düzeyde düşük maaş olmadığını hesaba katarsak tüm kamu çalışanlarının kampanyadan faydalanabileceklerini söyleyebiliriz. 12 ay vade dışındaki vadelerde ise aylık % 1.07 faiz oranıyla kredi kullandırılıyor. Kamu çalışanları kendilerine özel kredi kampanyasına 30 Kasım 2013 tarihine kadar başvuru yapabiliyorlar.

'Kampanyadan kredi çekersem ne öderim?' diye soranlar için söyleyelim: Örnek olarak 10.000 TL çeken bir kamu çalışanı 77 ay vadede ayda 205 TL taksit ödüyorlar. Denizbank'ın toplumun diğer kesimlerine olduğu gibi kamu çalışanlarına sunduğu kredi kampanyaları cazip koşullarla yeni yılda da devam edecek gibi gözüküyor. Yeni yılın yaklaştığı bugünlerde Denizbank'ın nasıl bir Yılbaşı Kredisi kampanyası düzenleyeceği şimdiden merak ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder