14 Kasım 2013 Perşembe

HSBC Modern Hesap Yüzde 10 Hoş Geldin Faizi Kazanmak İçin 4747'ye Mesaj Atmak Yeterli

HSBC Modern Hesap açtıranlar yaşadı. vade derdi olmadan para çekme ve yatırma imkanı sunan HSBC Modern Hesap ilk ay % 10 Hoş Geldin Faizi veriyor. Modern Hesap açtıranlar 1.000 TL ile 75.000 TL arasındaki bakiye tutarları için avantajlı faiz oranlarıyla kazanç sağlıyorlar. Günlük olarak faiz kazandıran Modern Hesap vadeli bir mevduat hesabı olmadığı için istenildiği zaman vade derdi olmadan hesaptan para çekilebiliyor ve hesaba para eklenebiliyor. Hesaptaki işlemlerle vadenin bozulması ve faiz kaybı gibi sorunlar yaşanmıyor. HSBC Bank'ın son sürprizi olan Modern Hesap ayrıcalığını yaşayanlar ilk ay boyunca % 10 Hoş geldin faizi kazanırken, ilk aydan sonraki dönemlerde de her zaman piyasanın üzerinde cazip faiz oranlarıyla getiri elde ediyorlar.

Modern Hesap sadece yüksek faiz getirisi kazandırmakla kalmıyor. Modern Hesap sahipleri havale/EFT işlemleri, otomatik fatura ödeme ya da düzenli ödeme talimatı verme ve kredili mevduat hesabı limiti tanımlatma gibi bankacılık işlemlerini yapabilirlerken İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık üzerinden yaptıkları işlemleri için ücret ödemiyorlar. Modern Hesap Plus özelliğini seçenler birikim talimatı vererek düzenli birikim yapma imkanına sahip oluyorlar.

Modern Hesap günlük faiz getirisi kazandırıyor. Her işgünü saat 17.00'a kadar hesaba yatırılan tutar ve o anda hesapta bulunan tutar için o günden itibaren günlük faiz uygulanıyor. Saat 17.00'da gün içinden yapılan işlemlerden sonra kalan bakiye üzerinden faiz getirisi günlük olarak hesaplanıyor. O gün hesapta herhangi bir işlem olmaması durumunda mevcut bakiye üzerinden günlük faiz kazanılmaya devam ediliyor.

'Modern Hesap'ta ilk 30 gün sonrasında ne kadar faiz alırım?' diye düşünenler için hemen söyleyelim. Modern Hesap ilk ayki % 10 Hoş Geldin Faizinin ardından % 8.50 oranında faiz getirisi sağlamaya devam ediyor. Sözkonusu faiz oranı 1.000 TL'nin üzerindeki tutarlar için geçerli ve yıllık brüt rakamı ifade ediyor.

Modern Hesap açtırmak isteyenler Modern yazıp 4747'ye kısa mesaj göndererek banka tarafından kendilerine geri dönülmesini sağlayabiliyorlar. Doğrudan HSBC Bank şubelerine giderek ya da HSBC Bank internet şubesi üzerinden de Modern Hesap açılabiliyor. Bankanın Türkiye web sitesi üzerinden de Modern Hesap açtırmak için iletişim bilgilerini bırakarak banka yetkililerinin aramasını talep etmek de mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder