21 Kasım 2013 Perşembe

Denizbank 250 TL Bonus Hediyeli Emekli Maaşı Taşıma Kampanyası

Denizbank'ın Ekim ayında başlayan emekli maaşını taşıyana 250 TL bonus kampanyası devam ediyor. 30 Kasım tarihine kadar maaş taşıma başvurusu yaparak, 31 Ocak tarihine kadar maaşlarını Denizbank'tan almaya başlayan emekliler 250 TL'ye kadar bonus hediyesi kazanıyorlar. Kampanyadan yararlanmak için emekli maaşı taşıma işlemi için başvuru yapanların aynı zamanda Denizbank Bonus kart ve Kurtaran Hesap için de başvuru yapmaları da gerekiyor. Halihazırda Deniz Bonus ve Kurtaran Hesap sahibi olanlar da 31 Ocak tarihine kadar maaş taşıma işlemlerini yapmaları durumunda kampanyaya katılabiliyorlar.

Denizbank'a maaş taşıma işlemini gerçekleştiren ve Deniz Bonus ve Kurtaran Hesap sahibi olan emekliler hemen 100 TL bonus kazanıyorlar. Bunu ardından Bonus Kart'la bir yıl içinde yapılacak market harcamalarından da toplamda 150 TL'ye kadar bonus kazanma fırsatı var. Maaş taşıma kampanyasından yararlananlar toplamda 250 TL bonus hediyesi kazanmış oluyorlar. Bir yıl içinde yapılacak market alışverişlerinden alışveriş tutarının % 10'u tutarında bonus kazanılıyor. Aylık kazanılacak bonus tutarı en fazla 30 TL, yıllık kazanılacak bonus tutarı ise 150 TL olabiliyor.

Emekli maaşı ödemelerini Denizbank'a taşımak isteyenler isterlerse banka değişikliği için Denizbank şubelerine başvuru yapabiliyor. Kendilerine öel Şifreyle e-devlet sitesine girenler emekli maaşı taşıma işlemini bu site üzerinden kendileri de yapabiliyorlar. kendi başlarına da yapabiliyorlar. E-devlet şifresi küçük bir bedel karşılığında PTT işyerlerinden kolayca alınabiliyor. Denizbank emekli maaşı taşıma kampanyası için tüm SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklileri başvuru yapabiliyorlar.

Denizbank emeklilere özel ihtiyaç kredisi fırsatları sunmaya devam ediyor. Emekli kredisi geri ödemeleri aylık ya da 3 ayda bir gerçekleştirilebiliyor. Denizbank Kurtaran Hesap ise acil durumlarda nakit kullanma imkanı sağlıyor. Emekli maaşını Deniz’den alan emekliler yıllık aidat ve hesap işletim ücreti ödemiyorlar. İnternetten yapılan EFT işlemleri için de ücret alınmıyor. Denizbank'ın emekli müşterilerine özel sağlık alanında sunduğu imkanlar ve kampanyalar var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder