2 Kasım 2013 Cumartesi

Düşük Faizli Kredi 60 Ay Vade ile ING Bank'ta

Ülkemizin en popüler bankalarından biri olan ING Bank düzenlediği cazip ihtiyaç kredisi kampanyalarıyla tanınıyor. Son ING Bank kredi kampanyasıyla düşük faiz oranlarıyla 60 aya kadar vadelerle kredi kullanmak mümkün. Kampanyada uygulanan faiz oranı aylık % 1.04'den başlıyor. Kredi kampanyası kapsamında 3 ay ile 60 ay arasındaki vadelerde kredi çekilebiliyor. Kolaylıkla kredi kullanmasıyla bilinen ING Bank kredi kampanyalarından yararlanmak için bankada bir tanıdığınız olması gerekmiyor. ING'nin son kredi kampanyası 100.000 TL'ye kadar kredi kullana imkanı sunuyor. Kampanyada 2.000 TL ile 50.000 TL arasındaki kredilerde 250 TL dosya masrafı alınırken, 50.001 TL ile 100.000 TL arasındaki tutarlarda uygulanan dosya masrafı 350 TL. Kampanyaya başvuru yapanlardan 20 TL istihbarat ücreti alınıyor.

ING Bank son dönemde gerçekleştirdiği cazip kredi kampanyalarıyla tanınıyor. ING Bank'ın kredi kullanımındaki artılarından biri de kredi başvurularının sadece nüfus cüzdanı ile yapılabilmesi ve başka bir belge istenmemesi. Kredi başvuruları çok çabuk sonuçlandırılıyor ve genellikle başvuru ile aynı gün içinde kredi kullanmak mümkün oluyor. ING Bank kredi kampanyaları her türlü ihtiyaç için prosedürsüz ve çok çabuk şekilde kullanılabiliyor. ING Bank'ın son kredi kampanyası düşük faiz oranlarıyla dikkat çekiyor. Kredi kampanyasında uygulanan faiz oranları % 1.04'den başlarken, 100.000 TL'ye kadar kredi 60 ay vadeye kadar kullanılabiliyor. Kredinin dosya masrafı ise kullanılacak kredi tutarına göre değişiklik gösteriyor. 50.000 TL'ye kadar krediyi sadece 250 TL dosya masrafı ödeyerek almak mümkün oluyor. Bunun üzerindeki tutarlarda ise 350 TL dosya masrafı uygulanıyor.

ING Bank son kredi kampanyasıyla sonbahar aylarına da hızlı bir giriş yapmış oldu. Bankanın yeni yılın yaklaştığı dönemlerde ne gibi kredi kampanyalarına imza atacağı ise şimdiden merakla bekleniyor. Krediler alanında önemli bir pazar payına ve müşteri memnuniyetine sahip olan ING Bank'ın 2014 yılında da bu alandaki konumunu güçlendirerek koruyacağı tahmin ediliyor. ING Bank'ta düşük faizli kredi seçeneğinin yanısıra düşük masraflı kredi ürünü de bulunuyor. Maaş müşterilerine, kamu çalışanlarına ve TSK mensuplarına özel kredi kampanyaları da bankanın diğer dikkat çeken kredi seçeneklerinden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder