14 Kasım 2013 Perşembe

Sinpaş Liva Projesi Günde 33 TL Taksitle Ev Alma Fırsatı

Sinpaş Liva projesi günde 33 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. İstanbul Anadolu Yakası'nda gelişen ve cazibe merkezi olmaya aday bölgelerden biri olan Sultanbeyli’de yükselen Sinpaş Liva'da uygun taksitlerle konut satın almak mümkün. Hemen teslim imkanı da sunan ve bitmiş konutların yer aldığı Liva Turkuaz'da 1+1 daireler günde 33 TL'den başlayan taksitlerle satılıyor. Proje kapsamında yer alan 2+1 daireler günde 61 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını beklerken, 3+1 dairelere günde 78 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Proje kapsamındaki daireler 53 metrekare ile 214 metrekare arasındaki büyüklüklere sahip.

Sinpaş Yapı'nın iddialı projelerinden biri olan Liva Turkuaz, TEM bağlantı yollarının yakınında, üçüncü köprü ve metro projesi ile değer kazanmasına kesin gözüyle bakılan bir bölgede bulunuyor. Köprü ve metro projelerinin tamamlanmasıyla İstanbul'un yeni cazibe merkezlerinden biri olan olacak olan Sultanbeyli’de inşa edilen Liva Turkuaz, günde sadece 33 TL’ye ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Evlerin dekorasyonlu olması ve sunulan uzun vadeli geri ödeme kolaylığı projenin diğer artıları arasında sayılabilir.

Projenin ilk etabı Eylül ayında tamamlandı ve konutların teslimine başlandı. Sınırlı sayıda hazır konut yeni sahiplerini bekliyor. Sinpaş Liva'nın inşaatı devam eden 2. etabı ise gölet manzaralı ve çevre peyzajına sahip panoramik manzaralı konutlardan oluşuyor.

Proje geniş sosyal imkanlar sunuyor. Bunlardan biri olan Hobi Akademisi çocukların güvenle gidebilecekleri, anne babaların ise iyi vakit geçirecekleri bir sosyal alan olarak tasarlanıyor. Liva Hobi Akademisi’nde yabancı dil eğitimleri, spor, resim ve yemek kursları verilerek hayata renk katılacak. 17 bin metrekarenin üzerinde yeşil alana sahip olan projenin sunduğu diğer sosyal olanaklar arasında yüzme havuzları, squash salonu, Türk hamamı, sauna, cafeler ve kış bahçeleri, çocuk oyun alanları ve biyolojik gölet bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder