15 Kasım 2013 Cuma

Emekliye Uzun Vadeli Masrafsız Kredi Şekerbank'ta

Şekerbank sonbahar aylarına özel SGK emeklilerine kredi kampanyasına devam ediyor. Emekliler için düzenlenen kredi kampanyası masrafsız olarak ihtiyaç kredisi kullanma imkanı getiriyor. Emekliye Sonbahar Kredisi kampanyası ile tüm Emekli Sandığı, SSK ve Bağkur emeklileri 50.000 TL’ye kadar kredi çekebiliyorlar. Akla gelebilecek tüm ihtiyaçlar için kullanılabilecek kredide dosya masrafı yok. Kampanyanın diğer artıları ise 3 ay erteleme seçeneği olması ve uzun vadeleri. Kampanyadan kredi kullanan emekliler 60 ay vadeye kadar geri ödeme tercihi yapabiliyorlar.

Bankanın emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında maksimum limit 50.000 TL olarak belirlendi. Kredi vadesi ise maksimum 60 ay. Kuşkusuz 3 ay, 12 ay, 24 ay, 36 ay ve 48 ay gibi farklı vade seçenekleri ile kredi çekmek mümkün. Kampanyada uygulanan faiz oranı vadeye göre değişmiyor. 3 ay ile 60 ay arasındaki tüm vadelerde uygulanan aylık faiz oranı % 1.19 olarak belirlendi. Dosya masrafı olmayan kampanyada dileyenler 3 ay taksit erteleme seçeneği ile geri ödemelerine 3 ay sonra başlayabiliyorlar.

Türkiye'nin en eski ve saygın bankalarından biri olan Şekerbank'ın emeklilere özel kredi kampanyasından kredi kullanmak isteyen ve ne ödeyeceklerini merak edenlere birkaç örnek verelim. Kampanya kapsamında 60 ay vadeli olarak 10.000 TL kredi kullanan emekliler aylık 249 TL taksit ödüyorlar. Vade uzun ve faiz oranı düşük olduğu için, üstelik dosya masrafı da olmaması sebebiyle ödenecek aylık taksitler çok düşük ve kolay karşılanabilir rakamlarda oluşuyor. Yine emeklilere özel bu cazip kampanya kapsamında 60 ay vadeli olarak 50.000 TL kredi kullanacak olan emekliler aylık 1.257 TL taksitle geri ödeme yapıyorlar.

Şekerbank’ın web sitesine giriş yapanlar kredi hesaplama aracını kullanarak hangi tutarda kredi için ne kadar taksit ödeyeceklerini kolaylıkla hesaplayabiliyorlar. Şekerbank'ın bu yıl olduğu gibi 2014 yılında da çalışan ya da emekli tüm kesimlerin yanında olması ve uygun koşullarla sunduğu kredi kampanyalarını sürdürmesi bekleniyor. Bankanın yeni yıl için nasıl bir kredi kampanyası düzenleyeceği ise şimdiden merak konusu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder