19 Kasım 2013 Salı

Akbank Öğretmenler Günü Kredisi 0.99 Faiz ve 4 Ay Erteleme

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesine Akbank cazip koşullarla kredi kullandırıyor. Akbank Öğretmenler Günü Kredisi kampanyası kapsamında aylık % 0.99’dan başlayan faiz oranlarıyla anında ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Sadece öğretmenlere özel kredi kampanyası için son başvuru tarihi 29 Kasım. Tüm öğretmenler Akbank’tan 75.000 TL’ye kadar nakit kredi alabiliyorlar. Geri ödemeler 60 aya varan vadelerle yapılıyor. Dileyen öğretmenlerimiz 4 ay erteleme seçeneğini tercih ederek geri ödemelerini gelecek yılın Mart ayında yapmaya başlıyorlar.

Öğretmenlere özel indirimli ihtiyaç kredisi kampanyasında 12 ay vade için % 0.99 faiz oranı uygulanıyor. 12 ayın üstündeki vadelerde ise aylık % 1.02 faiz oranı ve standart 102 TL kredi kullandırım ücreti ile Öğretmenler Günü Kredisi kullanmak mümkün. Yıllık sigorta bedeli ise kredi tutarının yüzde 1'i civarında gerçekleşiyor. Taksit ödemelerini 4 ay ertelemeyi seçen öğretmenler ise ödemelerine Mart ayında başlıyorlar. 48 ayın üstündeki vadeler sadece bordrolu çalışanlar için geçerli.

Kampanyadan yararlanmak isteyen öğretmenler en yakın Akbank Şubesine giderek sadece nüfus cüzdanı ile kredi başvurusu yapabiliyorlar. Kredi başvurusu hemen sonuçlandırılıyor.

Maksimum 75.000 TL’ye kadar kullanılabilen kredide gelir belgesiz kullandırım 50.000 TL’ye kadar geçerli. Öğretmenler Günü Kredisi kefilsiz olarak kullandırılıyor. Kampanyadan yararlanarak başvuru yapmak için en yakın Akbank şubesine uğramak yeterli. Banka tarafından bilgilendirilmek isteyenler bankanın geri dönüşünü sağlamak için Akbank web sitesindeki kısa form doldurarak iletişim bilgilerini bırakabiliyorlar. Öğretmenler Günü'ne özel kredi fırsatından yararlanmak için son gün 29 Kasım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder